x
Filmek

Februárban folytatódik Az útvesztő 3 forgatása

Március óta áll a film forgatása, mikor is Dylan O’Brien megsérült egy jelenet során.

Februárban folytatódik Az útvesztő 3 forgatása
  • Publishedaugusztus 30, 2016

Március óta áll a film forgatása, mikor is Dylan O’Brien megsérült egy jelenet során.

A 20th Century Fox márciusban adott ki egy közleményt, melyben bejelentették, hogy hivatalosan is leállnak a harmadik rész forgatásával. Sokáig nem lehetett tudni, hogy mi is történt pontosan, és mennyire súlyosak Dylan O’Brien sérülései, amiket egy autó okozott. A pletykák szerint még tavaly decemberben felvétel után ütötte el egy autó a színészt, akit azonnal kórházba szállítottak. Sokáig nem is hallottunk utána semmit a projektről, majd áprilisban bejelentették, hogy a film premierét 2018. január 12.-re halasztották.

Tegnap jött a sokáig tartó hallgatás után az első bejelentés, hogy 2017. februárjában visszatérnek, és folytatják a munkákat. Fura egybeesés, hogy a filmet a tervezett időpontban, február 17-én kezdik el újra felvenni – ez volt az eredeti bemutató dátum. A Deadline állítása szerint május 9-én visszatértek a stábtagok, de a stúdió végül úgy döntött, hogy több időt hagy a film sztárjának a regenerálódásához.

Az új időpont nekimegy viszont a Sony Pictures nagy visszatérőinek, a Bad Boys for Live-nak, és a Paramount Pictures Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes -ának. Tény, hogy még így is jobban járunk, mint ha tartották volna az eredeti tervet, és a filmet jövő februárban bemutatják. Garantáltan a film rovására ment volna, nem lett volna elég idő kidolgozni, és nem lett volna méltó lezárása a best-seller könyvsorozatnak.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.