Wide Screen
Image default
Gamer

Februárban érkezik a The Last of Us part 2?

Egyre több jel utal a hatalmas sikerű játék második részének megjelenési dátumára.

Rendkívül sokan akarják már a The Last of Us part 2-t, amely nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Bosszúállók játék mellett talán a legjobban várt játékipari produktuma még ennek a generációnak. Nem alaptalanul, hiszen a Naughty Dog olyan címeket tett le az asztalra a PS4-es konzolokra, mint az Uncharted 4, az Uncharted : The Nathan Drake Collection (ez az első 3 játék remastered verzióit tartalmazza, ugyanis azok PS3-ra jelentek meg és a Blue Point dolgozta újra) az Uncharted The Lost Legacy vagy éppen a The Last of Us Remastered változata.

Ha hihetünk a pletykáknak, nem kell sokat várnunk a második részre sem. Idén már valószínűleg semmi esély a megjelenésére, hiszen novemberben érkezik Kojima PS exkluzív játéka, a Death Stranding is. Több újságíró, többek között a sokat emlegetett Kotakus Jason Schreier is megszellőztette a jövő februárt, mint potenciális időpontot. Most az egyik főszereplőt alakító színész szólta el magát.

Ashley Johnson, aki Ellie-t hívja életre a Last of Us világában, mondta az egyik interjúban egy kérdésre, hogy “ I think it’s coming out on feh…” és itt megszakadt a mondat. Nyers fordításban annyit tesz, “ Szerintem feh-ben fog érkezni…”. A “Feh” valószínűleg februárt akart takarni, csak még időben kapcsolt és lenyelte a szó végét, vagy a beszélgető társ vette észre, hogy ezt még nem kéne. Természetesen ez lehet csupán véletlen is, azonban egyre több jel utal a februári megjelenésre, amelyet már elképesztően várunk.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] A Sony instant meglepetése: Erica

Sinka Tamás

Végre megint kapunk Lego Star Wars játékot?!

Héja Szabolcs

Ilyen volt nyári budapesti PlayIT

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább