x
Filmek

Farkas 3: kezdődik a forgatás, és R-besorolást kap a film

Simon Kinberg a film producere megerősítette, hogy a Wolvarine 3 forgatása elkezdődött, távoli időben játszódik majd, s picit western beütést kap.

Farkas 3: kezdődik a forgatás, és R-besorolást kap a film
  • Publishedmájus 11, 2016

Simon Kinberg a film producere megerősítette, hogy a Wolvarine 3 forgatása elkezdődött, a távoli időben játszódik majd, s picit western beütést kap.

Februárban a 20th Century Fox bejelentette, hogy megkezdték castingolást a harmadik Farkas filmhez, s a forgatás április 25-én kezdődik. A filmet Mexikóban és New Orleansban fogják felvenni.

2016-ig sem a Fox, sem más stúdió nem mert R-besorolású filmet készíteni, sokáig a Deadpoolt sem merték leforgatni. Féltek, hogy a felnőtteket célzó mozifilm nem lesz sikeres. Mindenre és mindenkire rácáfoltak, mert világmértékben 761,9 millió dollárt hozott a Deadpool, így a huszadik századi róka azonnal igent mondott a folytatásra is.

hugh-jackman

A Deadpool után azonnal beindultak a találgatások is, hogy vajon több filmgyár is követi-e a 20th Century Fox példáját, esetleg a Marvel Studios is készít a jövőben R-sorolású filmet. Hugh Jackman már próbált utalni rá, hogy méltón szeretne búcsúzni Farkastól, s talán durvább és erősebb X-Men filmet készítenek.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.