x
Close


Közelgő események

Játékok

Ezt már tényleg nehezen hisszük el az Xbox Game Pass kapcsán

Egészen erős játék érkezését várják az előfizetésbe.

Ezt már tényleg nehezen hisszük el az Xbox Game Pass kapcsán
  • PublishedApril 5, 2021

A Microsoft mostanában merőben más üzleti tervet követ, mint a PlayStation-t birtokló Sony. Az utóbbi próbál minél több konzolt eladni és utána azokra értékesíteni játékokat rendes áron, míg az előbbi inkább az előfizetési formában hisz és így próbálja elhozni a Game Pass kapcsán az alkotásait gyakorlatilag minden platform számára. Az utóbbi időkben egészen jó üzlet lett ez a felhasználók számára, hiszen egy alacsony havidíjért cserébe rengeteg címhez juthatunk hozzá. Elképesztően sikeres is manapság a Game Pass.

Nem áll le azonban a Microsoft, hiszen mint láthatjuk egyre több és jobb játék csatlakozik a csomaghoz. Pár napja érkezett meg az Outriders, amit mi is teszteltünk és többségében jó eredményt sikerült elérnie. Igen, ez az alkotás is már az első naptól elérhető lett a konzolos Game Pass előfizetők számára. Szintén ezt várhatjuk az eddig PS exkluzív MLB The Show 21-től is, ugyanis szintén már a megjelenésének napjától játszhatnak majd vele a redmondiak előfizetői. Hivatalos információk alapján ilyen lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2 is.

A redmondiak azonban nem állnak le és a legújabb pletykák szerint ősszel még egy fokozattal feljebb kapcsolnak, ha lehet így mondani. Több informátor megerősítette, hogy érkezni fog a legújabb Battlefield rész is a Game Pass-be. Ha ez igaz, tényleg hihetetlenül erős lesz az előfizetés kínálata és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ugyan ilyen sorsra fognak jutni a Bethesda alkotásai is egytől-egyig. Lassan úgy néz ki fordulnak a szerepek és a Sony-nak kell virítania valamit ahhoz, hogy versenyképes maradhasson a Microsoft felhozatalával.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.