Főoldal Játékok Ezek várnak ránk a Final Fantasy XIV Online legújabb frissítésében
Játékok

Ezek várnak ránk a Final Fantasy XIV Online legújabb frissítésében

Frissült és kiegészült a lista, hogy mik is fognak minket várni a Final Fantasy XIV Online legújabb frissítésében.

493

Frissült és kiegészült a lista, hogy mik is fognak minket várni a Final Fantasy XIV Online legújabb frissítésében.

 A Vows of Virtue, Deeds of Cruelty névre hallgató 5.1-es frissítés előzetese betekintést enged abba, hogy milyen új kalandok és helyszínek várnak a játékosokra a kritikusok által elismert MMO harmadik kiegészítője, a Shadowbringers megjelenése óta kiadott első jelentősebb frissítésben. Az előzetes mellett a legújabb Letter from the Producer LIVE közvetítésben a játék producere és rendezője, Naoki Yoshida is új részleteket fedett fel arról, mire számíthatnak a rajongók az 5.1-es frissítésben:

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

 • Új főküldetések – Az elismert Shadowbringers kiegészítő történetének következő fejezete.
 • Új 24 fős „The Copied Factory” Alliance Raid – Yosuke Saito és YOKO TARO vendégalkotók közreműködésével a játékosok gépi létformákkal csaphatnak össze, miközben felfedezik a NieR világa inspirálta új helyszínt.
 • New Game+ – Élj át újra korábban teljesített küldetéseket, átvezetőket, dialógusokat és küzdelmeket, miközben megtartod karakteredet és szintjét. Az 5.1-es frissítés tartalmazza a Heavensward, Stormblood és Shadowbringers kiegészítők főküldetéseit.
 • Új próba: Hades (Extrém) – A játékosok újra szembenézhetnek ezzel a félelmetes ellenféllel, ezúttal megemelt nehézségen a még nagyobb kihívásért.
 • Új helyszín: „The Grand Cosmos” – A játékosok felfedezhetik ezt az elfek építette hatalmas palotát társaikkal, vagy a Trust-rendszernek köszönhetően akár NPC-kel is.
 • Új bestia törzs küldetések – Lépj be a fantasztikus Álmok Kertje, Lyhe Mheg kapuján, ami új küldetésekkel és még több rosszcsont tündérrel vár.
 • Új „Onsal Hakair” PvP térkép (5.15-ös frissítés) – A nagy cégek egyesítik erejüket az Azim sztyeppe törzseivel, hogy demonstrálják harci erejüket.
 • Kaszt finomítások – A nindzsa, szamuráj és idéző kasztok játékstílusa átfogó finomításban részesült, de a többi kaszt is apróbb változtatásokon esett át.
 • Tárgykészítés és gyülekezés változtatások – Számos akció megváltozott, egyesek pedig el lettek távolítva, UI javításokra került sor és sok más egyéb módosítás fokozza a gyülekezés és tárgykészítési élményeket a kezdőknek és veteránoknak egyaránt.
 • Új „The Slice is Right” Gold Saucer kapu – Bemutatkozik Yojimbo az új Gold Saucer minijátékban, ami próbára teszi majd a játékosok reflexei… és puszta szerencséjét egyaránt.

Az 5.1-es frissítéssel bemutatkozik továbbá a „Fellowship’ közösségi rendszer, további frissítések és sok más.

A játékosok további újdonságokra számíthatnak az 5.11-es frissítésben, mint például a gyűjtögető és tárgykészítő központú „Restoration of the Holy See of Ishgard”. A játékosok minden világban közös erővel dolgozhatnak tárgyak leszállításán, különböző feladatok teljesítésén, valamint a Firmament egykori dicsőségének visszaállításán. Emellett az 5.11 részeként bemutatkozik az új Ultimate nehézségű „The Epic of Alexander” raid, ami még a legtapasztaltabb játékosokat is garantáltan megizzasztja majd. Halloween alkalmából visszatért továbbá a Continental Circus, és vele együtt az All Saints’ Wake esemény. A Gridania erdeibe tévedő merész kalandorok 2019. november 1-ig egy vadonatúj látványosságot próbálhatnak ki, de jobb, ha vigyáznak, mert a szokatlan Ahriman több annál, mint aminek elsőre tűnik.

Az esemény részeként a játékosok számos egyedi játékbeli tárgyra tehetnek szert, köztük:

 • Circus Resonator – Idézd meg a Continental Circus által kitenyésztett, saját Circus Ahriman hátasod.
 • Pumpkin Carriage – Kültéri bútordarab.
 • Fantastical All Saints’ Wake Advertisement – Egy kézzel festett értesítő, ami az All Saints’ Wake varázslatát és kísérteties meglepetéseit hirdeti.

A FINAL FANTASY XIV Online következő frissítése, a Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty 2019. október 29-én válik elérhetővé.

 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.