Wide Screen
Image default
Játékok

Ezek várnak a Monster Hunter World: Iceborne játékosokra az elkövetkező hónapokban

A Capcom kiadta a Monster Hunter World: Iceborne várható ingyenes frissítéseinek ütemtervét.

2020 áprilisától egy időben fognak megérkezni a nagyobb frissítések a játék konzolos és PC-s változatához, de addig is minden platform vadászai elmerülhetnek a játék megjelenésének második évfordulója alkalmából megrendezett játékbeli eseményekben. Az első PC-s frissítés középpontjában a 2020. február 6-án elszabaduló rettegett Rajang áll, leterítése még a legedzettebb vadászoknak is kihívást fog jelenteni. A Guilding Lands end-game helyszín egy új Volcanic Regio területtel fog bővülni.
Korlátozott ideig a népszerű túlélőhorror ikon Leon, Claire és Tyrant is ellátogat az Iceborne világába a Raccoon City kollaborációval, melynek részeként a vadászok alapanyagokat gyűjthetnek a Leon α+ és Claire α+ páncélszettek elkészítéséhez, valamint három különböző Raccoon City témájú dísszel is feldobhatjuk fegyvereinket.

2020. március 12-én érkezik meg a második PC-s frissítés Stygian Zinogre főszereplésével, aki villámlások helyett a sárkány elem erejével csap le áldozataira.
A Tundra Region egy új hófedte területtel bővíti a Guilding Lands helyszínt. Februártól egészen márciuson át a konzolos játékosok új limitált idejű küldetéseket kapnak, amik megnövelik az aranykoronás szörnyek, dekorációk és a Great Spiritvein Gems előfordulását, miközben maximalizálják rangjukat. Az ezt követő frissítés két további szörnyvariánssal bővíti a fenevadak sorát márciusban konzolon, áprilisban pedig PC-n.

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Új platformon hódít a Yakuza 0

Fonyódi Dávid

Bárki lehet Predator egy kicsit, ráadásul ingyen

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon