Wide Screen
Image default
Gamer

Ezek lehetnek a Capcom tervei a jövőre?

Az évértékelőn elhangzottakból kicsit pontosabban megközelíthetjük a japánok terveit a közeljövőt tekintve.

A Capcom az utóbbi években egy picit eltűnt a játékosok térképéről, hiszen nem tudott olyan produkciót felmutatni, amely elérte volna a nagyközönség ingerküszöbét. Ez a jelenség látszott fordulatot venni a Resident Evil 7-el, amely egy zseniális alkotás lett egy szemet kápráztató grafikai motorral. Itt még azonban nem állt meg a japánok felfutása, csupán elkezdődött az.

A folyamat következő eleme a Monster Hunter World lett, amelynek nem is olyan sokára érkezik majd egy main story kiegészítője, Iceborne néven. Ha lehet így mondani, az i-re a pontot a Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 része tette fel. A két idei játékban közös a motor, amely a RE7-hez fejlesztett RE Engine. A Capcom évértékelőjéből megtudtuk, mi is lesz a sorsa ennek a motornak.

A nyilatkozat szerint, konkrét címekről még nem beszélhetnek, azonban “jó néhány” alkotás fogja a jövőben használni ezt az engine-t. Elárulták továbbá, hogy úgy fejlesztették ki, a konzol generációs váltáshoz csupán egy picit módosítaniuk kell majd rajta. Milyen játékok használhatják? Ha tippelnünk kéne a DMC folytatása, a RE3 remakeje, és egy esetleges RE8 mellett tennénk le a voksunkat első körben.

Még több a témában...

Ez történt a State of Play-en

Héja Szabolcs

[E3 2019] Újabb információk láttak napvilágot a Halo Infinite-ről

Héja Szabolcs

Megérkezett a Call of Duty Modern Warfare multi bemutatója!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább