Zombieland

Ez minden, amit eddig tudunk a Zombieland 2. részről

Megtudtunk pár dolgot a Zombieland 2-ről, ami a pletykák szerint a régi karakterek mellett új karaktereket is bemutat, miközben még Bill Murray is visszatérhet.

Megtudtunk pár dolgot a Zombieland 2-ről, ami a pletykák szerint a régi karakterek mellett új karaktereket is bemutat, miközben még Bill Murray is visszatérhet.

A 2009-ben bemutatott Zombieland mindössze csak 23 millió dollárból készült, és 102,4 millió dollárt hozott világszerte a gyártó Sony konyhájára, de valami oknál fogva a rajongóknak 10 évet kellett várni a folytatásra. Tavaly nyáron már mutatkoztak a stúdió szándékai, mikor elkezdett mozgolódni a Zombieland 2. előkészítése, kitűzték a bemutató napját, és hamarosan a forgatás is kezdődik az eredeti stábbal.

A SuperBroMovies értesülései szerint a 2009-es film folytatásának szereplőgárdája változatlan marad, visszatér Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) és Little Rock (Abagain Breslin), akik folytatják kalandos útjukat a poszt-apokaliptikus világban. A Zombieland 2-ben a csapat Washington D.C. fővárosban található Fehér Házat veszik célba, azonban hamarosan kettéválnak, miután Columbus és Wichita között nézeteltérés támad. A helyzet akkor kezd izgalmassá válni, mikor Little Rock lelép, méghozzá a frissen megismert Berkely (Avan Jogia) nevű sráccal.

Little Rock eltűnése miatt a csapat közös erővel ered a lány nyomába, és ugyan a zombik többségével már végeztek, de most egy olyan új „zombifaj” nehezíti meg dolgukat, ami elődjénél jóval okosabbak és halálosabbak. Az új zombikat csak úgy hívják, hogy Homers, Hawkings és Ninjas.

Egy egészen friss hír, miszerint a Miért pont ő? film sztárja, Zoey Deutch is csatlakozott a filmhez, aki várhatóan nem egy élőhalottat fog játszani a folytatásban, hanem azt a Nevada nevű zombivadászt, akivel Tallahassee kerül összetűzése. Megint csak egy pletyka, de a hírek szerint Bill Murray mellett egy másik Szellemirtók színész is csatlakozik a folytatásra, ezúttal Dan Akroyd is feltűnhet. A forgatás várhatóan heteken belül kezdődik, a rendezői székben ismét Ruben Fleischert ültetik, a forgatókönyvet pedig ezúttal is a Deadpool két zsenijére, Paul Wernick és Rhett Reese íróra bízták.

A Zombieland 2 bemutatója 2019. október 11-én lesz a tengerentúlon.

Zombieland

Total
1
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Napjainkban fog játszódni a Wonder Woman 3.

Next Article
Harley Quinn

Margot Robbie Harley Quinn visszatéréséről posztolt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!