Ez lesz a januári Games with Gold kínálat

Ebben a hónapban a horror szerelmesei fognak egy kicsit jobban járni.

A Microsoft közzétette a Games with Gold kínálatát 2021 januárra. Ezek az alkotások „ingyenesen” gyűjthetőek be, ha valaki Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizető. Természetesen bármeddig megtarthatjuk utána ezeket a játékokat, nem csak az adott hónapra szólnak. Fontos tudni azonban, hogy csak akkor lehet velük játszani, ha aktív előfizetéssel rendelkezünk. 

Az első Xbox One és Xbox Series játék a Little Nightmares, amiben meg kell majd küzdenünk a gyermekkori félelmeinkkel. Minden zugban válogatott rémségek várnak ránk, tehát jól meg kell terveznünk minden lépésünket. Ez január 1-től egészen január 31-ig lesz majd elérhető. A másik, mostani platformokra megjelent játékot a Dead Rising prezentálja. Itt majd zombi hordákat kell hatástalanítanunk és egészen január 16-tól, február 15-ig tudjuk levadászni a saját könyvtárunkba. 

További két játék válik majd elérhetővé, ugyanis a visszafelé kompatibilitás miatt ezekkel is játszhatunk az újabb generációs konzoljainkon. A The King of Fighters XIII-ben a világ legjobb harcosai ellen kell kiállnunk és küzdenünk. Ezt a mókát január 1-től január 15-ig gyűjthetjük majd be, tehát ennél nem árt majd a sietség. A sort a Breakdown zárja, csapdába esve kell az emlékeink után kutatnunk ebben a classic játékban. Ezt január 16-tól egészen január 31-ig tudjuk majd elérni.

Total
3
Shares
Previous Article
MGM

Az MGM vevőt keres, tokkal-vonóval eladó a teljes stúdió a filmes jogokkal együtt

Next Article

DURVA horror játékot jelentett be a Madmind

Related Posts