Wide Screen
Image default
Játékok

Ez lehet a címe a következő Batman játéknak

Igazán érdekes dolgokat árult el a következő Batman játékról egy bennfentes a twitteren.

Az eddigi legnagyobb denevéres cím lenne? Abban nagyjából az összes olyan ember egyetérthet, aki valaha is leült egy kicsit eléjük, hogy a Batman Arkham játékok igazán jól sikerültek. A nyomozós, harcolós denevér alkotások igazán felbolygatták az állóvizet a képregény-adaptációk világában. A jelenlegi szivárogtatás egészen érdekes dolgot árult el a széria új részéről. A címe szerinte Batman Arkham Legacy lesz, amelyik illene a korábban egy trailerben bepromózott irányvonalhoz. Természetesen egy másik posztban hozzátette, hogy ez még simán változhat.

Azt is megszellőztette, hogy a “Batman család” lehet majd az új rész főszereplője. Erről szintén szóltak korábban is pletykák. Tehát ha minden igaz Robin vagy akár Batgirl is játszható karakter lesz a következő epizódban. Nagyon izgatottan várjuk a bejelentést, hiszen eléggé hányattatott sorsú gyerek a Batman játék a Warner szemében még a sikeressége ellenére is. Régebben olyan hírek jártak, hogy a Rocksteady és a WB Games Montréal is elkezdett dolgozni valamin, amit aztán a fejesek lelőttek. Több projekt olyan állapotban volt, hogy a fejlesztők már csak a hivatalos leleplezést várták hozzá. Óvatosan kell tehát kezelni minden ilyen pletykát, főleg hogy még azt sem tudjuk, jelenlegi generációra érkezik-e esetleg, vagy csak a következőn teszi majd tiszteletét Batmanék legújabb kalandja.

Még több a témában...

Eljön a droidikák ideje a Star Wars Battlefront II-ben

Héja Szabolcs

Új játékot leplez le a Sony csütörtökön

Héja Szabolcs

Jól szórakozhatnak Halloweenkor is a Final Fantasy játékosok

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább