Főoldal Játékok Ez lehet a címe a következő Batman játéknak
Játékok

Ez lehet a címe a következő Batman játéknak

Igazán érdekes dolgokat árult el a következő Batman játékról egy bennfentes a twitteren.

509

Igazán érdekes dolgokat árult el a következő Batman játékról egy bennfentes a twitteren.

Az eddigi legnagyobb denevéres cím lenne? Abban nagyjából az összes olyan ember egyetérthet, aki valaha is leült egy kicsit eléjük, hogy a Batman Arkham játékok igazán jól sikerültek. A nyomozós, harcolós denevér alkotások igazán felbolygatták az állóvizet a képregény-adaptációk világában. A jelenlegi szivárogtatás egészen érdekes dolgot árult el a széria új részéről. A címe szerinte Batman Arkham Legacy lesz, amelyik illene a korábban egy trailerben bepromózott irányvonalhoz. Természetesen egy másik posztban hozzátette, hogy ez még simán változhat.

Azt is megszellőztette, hogy a “Batman család” lehet majd az új rész főszereplője. Erről szintén szóltak korábban is pletykák. Tehát ha minden igaz Robin vagy akár Batgirl is játszható karakter lesz a következő epizódban. Nagyon izgatottan várjuk a bejelentést, hiszen eléggé hányattatott sorsú gyerek a Batman játék a Warner szemében még a sikeressége ellenére is. Régebben olyan hírek jártak, hogy a Rocksteady és a WB Games Montréal is elkezdett dolgozni valamin, amit aztán a fejesek lelőttek. Több projekt olyan állapotban volt, hogy a fejlesztők már csak a hivatalos leleplezést várták hozzá. Óvatosan kell tehát kezelni minden ilyen pletykát, főleg hogy még azt sem tudjuk, jelenlegi generációra érkezik-e esetleg, vagy csak a következőn teszi majd tiszteletét Batmanék legújabb kalandja.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.