Wide Screen
Image default
Filmek

Ez az egyetlen jelenet volt valódi Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozásban

Jon Favreau rendező elárulta, hogy melyik jelenetet fényképezték a természetben Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozásánál.

Hiszitek vagy sem, a Disney élőszereplős Az oroszlánkirály feldolgozását egy jelenettől eltekintve teljes egészében VFX technológiával keltették életre. Jon Favreau rendező több easter egget, úgynevezett utalásokat is elhelyezett más alkotásokra, köztük felcsendült a közismert Hakuna Matata dal, miközben más Disney alkotásokra is kaptunk utalásokat a filmben.

Ugyanakkor a közelmúltban megjelent egy fénykép a rendező Instagram-oldalán, amelyen rögtön a film nyitójelenete látható, ahogy felkel a nap az afrikai szavanna horizontján. És hogy miért annyira érdekes ez a filmkocka a feldolgozásból? Mert ez volt az egyetlen valódi jelenet, amit tényleg filmre vettek, az összes többi filmkockát számítógépes effektek segítségével elevenedett meg Az oroszlánkirály feldolgozásban.

Ha a sokat bírált kritikák hadával nem is bírt el Az oroszlánkirály, látványban csodálatos munkát végzett a Disney vizuális effektekért felelős csapata, hiszen az első filmkockától az utolsóig valóságosnak tűntek a szereplők, egyszóval pazar látványban volt részünk, s mint továbbá Favreau bejegyzéséből megtudtuk, összesen 1490 renderelt jelenetből építették fel a Disney legújabb alkotását. Bámulatos, és ha másért nem is, ezért mindenképpen kijárna neki egy Oscar-szobor 2020-ban.

Az oroszlánkirály

Még több a témában...

[D23 2019] Bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, főszerepben Ewan McGregorral

Kévés Bence Mihály

A Disney még nem dolgozik egy X-Men tévésorozaton sem

Kévés Bence Mihály

Jelentések szerint a Star Wars 9 már 2017 tavaszán forog

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább