Turok

Ez a Turok, már nem az a Turok

A hónap végén érkezik egy újabb Turok játék, de ezt nem szabad összekeverni az 1997-es Nintendo 64-es Turok: Dinosaur Hunterrel.

A hónap végén érkezik egy újabb Turok játék, de ezt nem szabad összekeverni az 1997-es Nintendo 64-es Turok: Dinosaur Hunterrel.

Történt ugyanis, hogy a Universal Studios megpróbál betörni a videojátékiparba is, elvégre most itt mozognak a legnagyobb pénzek, így megrendezték a Universal Gamedev Challenge, ahol feltűnt egy ügyes kis izometrikus móka Turok: Escape from the Lost Valley címmel. A kiadó le is csapott rá, a megjelenése pedig július 25-én lesz esedékes, elsőként Steamen. A játék neve a ’90-es évekből származó gamer számára ismerősen csenghet, viszont jobb, ha már most a helyére tesszük a dolgokat, ennek bizony semmi köze sincs a korszak egyik kedvelt first person lövöldéjéhez.

Inkább az 1950-es évekből eredeztetett Turok: Dinosaur Hunter képregényszérián alapszik az izometrikus harci ugrabugra, vagyis egy akció-kaland keretében vezethetjük haza Andar-t, az elveszett völgyből. Késünk és íjunk segítségével kell szembeszánunk az ellenséggel, ráadásul a kisebb lények mellett még hatalmas dinoszauruszokkal is harcolnunk kell majd. A Pillow Pig Games alkotása tehát a véres FPS műfaj helyett, inkább cukiskodós ügyességi irányt vesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben rendezője elárulta, kit látna szívesen a harmadik részben

Next Article

Assassin's Creed VR és Splinter Cell VR játékokat készít a Ubisoft?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!