Wide Screen
Image default
Játékok

Ez a Turok, már nem az a Turok

A hónap végén érkezik egy újabb Turok játék, de ezt nem szabad összekeverni az 1997-es Nintendo 64-es Turok: Dinosaur Hunterrel.

A hónap végén érkezik egy újabb Turok játék, de ezt nem szabad összekeverni az 1997-es Nintendo 64-es Turok: Dinosaur Hunterrel.

Történt ugyanis, hogy a Universal Studios megpróbál betörni a videojátékiparba is, elvégre most itt mozognak a legnagyobb pénzek, így megrendezték a Universal Gamedev Challenge, ahol feltűnt egy ügyes kis izometrikus móka Turok: Escape from the Lost Valley címmel. A kiadó le is csapott rá, a megjelenése pedig július 25-én lesz esedékes, elsőként Steamen. A játék neve a ’90-es évekből származó gamer számára ismerősen csenghet, viszont jobb, ha már most a helyére tesszük a dolgokat, ennek bizony semmi köze sincs a korszak egyik kedvelt first person lövöldéjéhez.

Inkább az 1950-es évekből eredeztetett Turok: Dinosaur Hunter képregényszérián alapszik az izometrikus harci ugrabugra, vagyis egy akció-kaland keretében vezethetjük haza Andar-t, az elveszett völgyből. Késünk és íjunk segítségével kell szembeszánunk az ellenséggel, ráadásul a kisebb lények mellett még hatalmas dinoszauruszokkal is harcolnunk kell majd. A Pillow Pig Games alkotása tehát a véres FPS műfaj helyett, inkább cukiskodós ügyességi irányt vesz.

Még több a témában...

A Microsoft bekebelezné a Warner Bros. Interactive-et

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Szarka Roland

JÁTÉKTESZT: Mr. Driller DrillLand

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat