Ethan Hawke szerint a negyedik Mielőtt-mozi a koronavírus-járvány idején játszódhat

A legendás filmsorozat lehetséges folytatásáról beszélt a sztár.

A legendás filmsorozat lehetséges folytatásáról beszélt a sztár.

A Mielőtt felkel a Nap 1995-ben debütált, Jesse és Celine azóta kilenc évente találkoznak, hogy az emberi kapcsolatok mélységeit mutassák be nekünk. A legutóbbi epizód 2013-ban került a mozikba, így épp ideje volt, hogy a készítők megtörjék a csendet az esetleges folytatással kapcsolatban. Ethan Hawke néhány hete beszélt először a filmről, akkor azt mondta, hogy ha folytatják is a történetet, biztosan szakítanak az eddigi időrenddel:

Linklater más úton akar járni, az egyik lehetőség egy négy évvel az utolsó rész után játszódó rövidfilm, a másik felmerült ötlet pedig az, hogy egyenesen évtizedeket ugrunk az időben. Ez a három film már a részemmé vált, életem legmeghatározóbb élményei voltak ezek a forgatások. Bízom benne, hogy amennyiben a folytatás mellett döntünk, akkor sikerül valami maradandót létrehoznunk.

Nemrégiben azonban egy újabb eshetőség merült fel, a 49 éves színész ugyanis elmondta, hogy szerinte az eddigi filmek történetéhez és szellemiségéhez nagyon is passzolna egy, a koronavírus-járvány idején játszódó alkotás.

Ha van egy ember, aki még ebben a helyzetben is meg tudná látni a jót, az feltétlenül Julie Delpy. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ő mit tudna mondani erről a szituációról. Linklater pedig egyébként is sokrétű elme, biztosan erőteljes véleménye van ezzel a témával kapcsolatban is.

Fontos azonban kiemelni, hogy hivatalos információnk egyelőre nincsenek a negyedik Mielőtt-filmmel kapcsolatban.

Total
5
Shares
Previous Article

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!