Ethan Hawke

Ethan Hawke keltheti életre a Moon Knight Disney+ sorozat rosszfiúját

Ethan Hawke ismét egy rosszfiút játszik?

A legfrissebb hírek szerint új névvel bővült a Moon Knight című Disney+ sorozat szereplőgárdája, ezúttal A hitehagyott és a Gattaca című filmek sztárja, Ethan Hawke csatlakozott a Marvel Studios készülő alkotásához. Hivatalosan még nem ismerték el, hogy Oscar Isaac kapta Holdlovag szerepét, de újabb nagy névvel bővült a sorozat, amit Budapesten forgatnak márciustól.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ethan Hawke igazi rosszfiút kelt majd életre a sorozatban, ugyanis ő kapta a főellenség szerepét. Egyelőre rejtély, hogy melyik gonosz karakterről van szó. Több ellensége is volt a karakternek, ám a képregényekben az egyik legismertebb egy Bushamn nevezetű zsoldos, aki egyébként Holdlovag barátja is volt.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy a Moon Knight-sorozat egyes részeit Mohamed Diab, a Káosz és a Cairo 678 rendezője készíti, múlt héten pedig az is kiderült, hogy Justin Benson és Aaron Moorhead rendezőpáros (A végtelenSynchronic) is csatlakoztak a projekthez. Azt nem tudni, hogy milyen mértékben veszik ki részüket a fényképezésből, hány részt forgatnak majd, de úgy tartják, hogy a tavaly év végén bejelentett egyiptomi filmrendező, Mohamed Diab lesz a sorozat főrendezője. Jeremy Slater showrunner szerepet tölt be a projekt élén, miközben felügyeli majd az írócsapat munkáját is.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
2
Shares
Previous Article
Marsbélie Vadász

Harry Lennix megerősítette, hogy Marsbéli Vadászként fog szerepelni Az Igazság Ligája rendezői változatában

Next Article

Sub-Zero, Skorpió, Sonya és Liu Kang is helyet kapott a Mortal Kombat-film első képein

Related Posts