Erősebb lesz a PS5 az új Xbox-nál?

Több belsős és fejlesztő szólalt meg az üggyel kapcsolatban, amelyek alapján érdekes következtetést lehet levonni.

Több belsős és fejlesztő szólalt meg az üggyel kapcsolatban, amelyek alapján érdekes következtetést lehet levonni.

A Microsoft bemutatóján végre többé-kevésbé lehullt a lepel a Project Scarlett-ről. A kódnév még nem tisztázott, hogy egy vagy akár két konzolt tartalmaz-e, viszont az egyikről megtudtunk pár hivatalos információt. Mindent összevetve rettentően izmos lesz, hiszen az Xbox One X erejének több mint 4-szeresével rendelkezik, még az SSD miatt a betöltés gyorsasága akár 40-szeres is lehet a mostani csúcskonzolnak. A fejlesztők nyilatkozata alapján natív 4K 60FPS-re lesz majd képes. Ráadásul elhangzott egy olyan mondat is a végén, hogy “szörnyeket eszik reggelire”.

Sok belsős forrás azonban az utolsó mondattal nem igazán ért egyet. Andrew Reiner, a GameInformer szerkesztője még az E3-as előadás előtt írta ki a Twitterére, hogy a “PS5” bizony erősebb lesz mint a Microsoft szörnyetege. Most a napokban újra felreppentek ezek a hírek, mikor is az amerikai IGN egykori szerkesztője, a Kinda Funny alapítója Colin Moriarty a saját YouTube csatornájára rakott fel egy videót, amiben egy pár multiplatform játék fejlesztőtől érdeklődött a témáról.

A fejlesztők, akik rendelkeznek mindkét új konzol development kitjével bizony azt mondják, hogy a “PS5” erősebb lesz. A játékosokhoz ugyan nem a fejlesztői kitek fognak eljutni, azonban egészen érdekes lehet ez a hír. Már abból a felindulásból is, hogy a Microsoft az Xbox One X-el azt az elkezdett irányvonalat szeretné folytatni, hogy a legerősebb konzolt gyártják az igazi gamereknek. Ezt az irányt támasztja alá a második Elite kontroller érkezése is. Nagyon kíváncsiak vagyunk milyen is lesz az a bizonyos “erősorrend”.

Total
1
Shares
Previous Article
Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül

KRITIKA: Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül

Next Article
Vasember

Robert Downey Jr. improvizálta a Bosszúállók: Végjáték nagy jelenetét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!