Érkezik egy új Batman játék?

Nagyon érdekes a videó, amelyet a WB Games Montréal rakott ki a 80. Batman napra. Tényleg ilyen érdekes témát dolgozna fel?

Nagyon érdekes a videó, amelyet a WB Games Montréal rakott ki a 80. Batman napra. Tényleg ilyen érdekes témát dolgozna fel?

A legtöbben valószínűleg emlékezetnek a Batman Arkham szériájára, amely ki lehet mondani, hogy forradalmasította a képregényhősös játékokat. Hiába nem megy annyira a szekere a DC-nek a filmek tekintetében, mint a Marvelnek, a játékok világában az előbbi jelenleg még többet ért el, mint az utóbbi. Vannak már arról a részről is próbálkozások, ugyanis a PS4-re kiadott Spider-Man és a jövőre minden nagyobb platformra érkező Marvel’s Avengers is egészen minőségi alkotásnak tűnik.

Tegnap volt a 80. Batman nap, aminek apropójára a WB Games Montréal (ők a Batman Arkham Origins szerzői) egy kisebb videót osztottak meg twitteren, amiben is egy nagy ház oldalára volt kivetítve az ikonikus Batman jel. Azonban az avatatlan szem is észre tudott venni benne egy néha belevillanó képet, amelyiket sehogyan sem tudott megfejteni. Mi lehet ez? Miért rakták bele? 4 szimbólumról van szó, amelyeket alább láthattok.

Mi is volt ez? Az első megjelenés kísértetiesen emlékeztetett az első Batman játékra, az Arkham Aslyum a médiában elterjedt jelölésére. Az utolsón amit láthattok, az valószínűleg bizony a Court of Owls. Szakavatott Batman fanok már tudhatják, ez Gotham legrégebbi családjainak a szövetsége, amelyek a saját képükre formálták a várost az évek során. A Court of Owls céljai elérése érdekében egy rettegett bérgyilkos egységet alkalmazott, a Talons-t. A rajongók szerint ez az egyik legjobb Batman széria. Ami igazán érdekes még a dologban, hogy egyes pletykák korábban azt állították, hogy ez lesz a következő Arkham játék témája. Szeptember 24-én mindenesetre meg lesz tartva a Sony szempontjából egy State of Play, amelyen egészen nagy fricska lenne a Marvelnek, ha megjelenne egy DC játék…

 

Total
10
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben koncepciós rajzain alternatív befejezés és óriás pókok

Next Article

Következő állomás: Trója!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!