Főoldal Filmek Érkezik a Rossz anyák harmadik felvonása a nagyszülőkkel
Filmek

Érkezik a Rossz anyák harmadik felvonása a nagyszülőkkel

A Rossz anyák harmadszor is visszatérnek a mozikba, ám ezúttal a nagyikkal a főszerepben.

1k
Rossz anyák

A Rossz anyák harmadszor is visszatérnek a mozikba, ám ezúttal a nagyikkal a főszerepben.

A CinemaConon bejelentették a népszerű vígjáték franchise, a Rossz anyák harmadik részét Bad Moms’ Moms címen, azaz ezúttal a Rossz anyák karácsonyában feltűnt nagyszülők kapják a főszerepet, akik legutóbb egy közös kirándulásra indultak Las Vegasba.

Nem világos még, hogy az eredeti főszereplők, Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn visszatér-e a harmadik részben, őket ugyanis nem nevezték meg a bejelentésben, pusztán csak arról beszélt a stúdió, hogy Cheryl Hines, Susan Sarandon és Christine Baranski visszatérnek legutóbbi szerepükben.

Az STX 2016-ban a Rossz anyák óriási sikere után úgy fogalmazott, hogy tíz másik filmmel számolnak még házon belül. Nem telt bele sok időbe, alig egy évvel az első rész bemutatója után érkezett is a folytatás, melyben megismerhettük a főszereplők szüleit is. Sokan már ott sejteni vélték, hogy nem véletlen kaptak szerepet a nagyszülők, és a folytatásban még nagyobb szerepet kaphatnak, de talán arra kevesen gondoltak volna, hogy teljesen ellopják majd a showt a harmadik részben.

Az STF filmstúdió vezetője, Adam Fogelson nyilatkozatában úgy fogalmazott a filmmel kapcsolatban, hogy

Egy teljesen új kaland lesz, ami elcsábít mindenféle nagy tehetséget.

Az első két részt is magáénak tudó Jon Lucas és Scott Moore páros harmadszor is kamerák mögé áll, de pontos részleteket nem árultak el az új részről. Minden bizonnyal szerették volna még év vége előtt bemutatni mozikban a harmadik felvonást, de a késői bejelentés miatt erre valamikor 2020-ban kerül sor. A Variety információ szerint a forgatás év végén veszi kezdetét, és nagyon nehéz lenne elképzelni, ha az eredeti trió nem térne vissza benne. Ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy a belengetett Bad Dads projekttel mi történt, csak parkolópályára került vagy elkaszálták a Rossz anyák sikere után az apás történetet.

Rossz anyák

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...