Főoldal Játékok Érkezik a Borderlands 3 utolsó kiegészítője
Játékok

Érkezik a Borderlands 3 utolsó kiegészítője

Visszatér egy régi kedvenc.

687
kriegpsycho

A Borderlands 3 már lassan egy éve kapható, azonban a Gearbox jó szokásához hűen folyamatosan frissen tartotta egyik legkedvesebb üdvöskéjét. A megszokott menetrendet követve, egy év alatt négy kiegészítőt ígértek a kampányhoz, a köztes időben pedig számtalan in-game event futott a játékban. Az ígéret azonban úgy szólt, hogy az első évforduló idejére minden, a Season Pass keretein belül megjelenő tartalom napvilágot fog látni, és ehhez tartotta is magát a stúdió. Ma bejelentésre került az utolsó nagy bővítmény, a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck.

krieg 1

A sorozat kedvelőinek valószínűleg nem kell bemutatni Krieg karakterét, ugyanis a második epizódban nemcsak feltűnt, hanem egyenesen közönségkedvenccé is vált. Az egyik kiegészítő részeként érkezett, mint irányítható karakter, és őrült jelleme, valamint speciális képességei hamar elérték, hogy a rajongók szívükbe zárják. A friss csomagban az ő elméjébe utazunk majd, hogy meghasadt elméjén végigutazva megérthessük traumáinak eredetét. (Erre már volt példa a sorozat történetében, a The Pre-Sequel! egyik bővítménye Claptrap elméjébe kalauzolt minket.) A bejelentő előzetes figyelmezteti a játékost, hogy álljon készen valami kifejezetten furcsa dologra, bár a Borderlands-élménynek igazából ez szerves része.

Nem ez az egyetlen újdonság, amivel bővül a játék a közeljövőben. A régóta várt szintemelés is megérkezik a DLC-vel egyetemben, az eddigi maximális 60-as szintet 65-re emelve. Ez nem a legmagasabb a széria történetében, de ne feledjük, itt is 50-ről kezdtünk, szóval ez már a második emelés, így nem igazán van okunk panaszra. Ez minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz egy frissítés formájában, nincs szükség hozzá Krieg kalandjára. A Gearbox elmondása szerint ez az utolsó tervezett szintemelés, szóval a 65-ös tárgyaitokat érdemes lehet eltárolni Sanctuary virtuális bankjában.

Folytatódnak a pár hete megkezdett Borderlands 3 Anniversary Celebration eseményei is, augusztus 27-től szeptember 3-ig a Mayhem Made Wild nevezetű, majd ezt követően egy héten át a soron következő Make it Rain event lesz játszható.

howtogetandfarmtherainfirestormgrenade

A kiegészítő természetesen a Season Pass részét képezi, így akik korábban befizettek a csomagra, a megjelenés napján azonnal hozzákezdhetnek. Külön is kapható lesz természetesen a DLC, ha valakit az előző bővítések nem fognának meg, de mi mindenkit arra buzdítunk, hogy vágjon bele mind a négy kalandba. A rajt dátuma szeptember 10-én esedékes, ekkor fut be a kampánykiegészítő, a szintemelés és az utolsó event is. Szomorúan intünk búcsút a Borderlands 3-nak, de még bőven lesz mivel elütnünk az időt, mielőtt el kell köszönnünk tőle.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.