Érkezhet a Resident Evil 3 Remake?

Eddig is pletykálták, hogy a sorozat harmadik része felújításra kerül, már komolyabb források is bizonygatják, hogy úton a remake.

Eddig is pletykálták, hogy a sorozat harmadik része felújításra kerül, már komolyabb források is bizonygatják, hogy úton a remake.

A pletyka először a SpawnWave youtubertől indult, aki tudni is vélte, hogy a játék megjelenése 2020 folyamán várható. Azóta komolyabb források, mint a Eurogamer is megerősítik, hogy a pletykák igazak és érkezik a nagy sikerű sorozat harmadik részének jelen generációra felhúzott változata.

A Resident Evil 2 Remake kolosszális sikere önmagában is garancia volt arra, hogy a Capcom belekotorjon abba a bizonyos kalapba, amiben a régmúlt húzócímeit tartogatja. De ezen kívül is erős évük volt, gondolok itt a Devil May Cry 5-re vagy a Monster Hunter World-re, tehát jól megy a szekér, mindenki elégedett a cég termékeivel, eldurranhat egy olyan kasszasiker mint a Raccoon City-beli harmadik zombiapokalipszis.

A hivatalos bejelentésig nosztalgiázzatok az eredeti intrón és bízzunk benne, hogy a felújított változat hozni fogja azt a színvonalat, amit a Capcom mostanában prezentál.

Total
5
Shares
Previous Article

Kiderült mire lesz jó a titokzatos Sony cartridge

Next Article
Alien

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!