Thanos

Eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet kapott volna A galaxis őrzőiben

Kiderült, hogy eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet játszott volna A galaxis őrzőiben, azonban a Végtelen háborúig tartogatták a gazembert.

Kiderült, hogy eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet játszott volna A galaxis őrzőiben, azonban a Végtelen háborúig tartogatták a gazembert.

Thanos érkezésére 10 évet kellett várnunk, pedig a karaktert először a 2012-ben bemutatott Bosszúállók stáblistás jelenetében láttuk, majd két évvel később A galaxis őrzőiben, ahol Ronant azzal bízza meg, hogy vigye el neki az egyik Végtelen Követ. Ezután ismét egy stáblistás jelenetben tűnt fel, ezúttal a Bosszúállók: Ultron kora végén, mikor felvette a Végtelen Kesztyűt, de végső eljövetelére egészen a Bosszúállók: Végtelen háborúig kellett várnunk, ahol aztán egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Sokan nem értenek egyet a Marvellel, hogy miért kellett ennyi éven keresztül felvezetni Thanost, miért nem lehetett előbb akcióban látni, de egy interjúban elmondták, hogy nem mindig volt így. Mert az univerzum előbb is megismerhette volna az Őrült Titán erejét. A Looper készített interjút a Marvel Moziverzum korábbi vizuális effektekért felelős vezetőjével, Charlie Wennel, aki elárulta, hogy az eredeti terv az volt, hogy Thanos nagyobb szerepet kap A galaxis őrzőiben:

Thanosnak jelentősebb szerepe lett volna. Feszültséget láttunk volna közte és gyerekei között […] Ronan szerepe Thanos javára csökkent volna.

Wen azt is elárulta, hogy eredetileg Thanost teljes egészében kivágták a 2014-ben bemutatott A galaxis őrzőiből, azonban az utolsó pillanatban mégis úgy döntöttek, hogy egy kis szerepet szánnak neki a filmben, amire Wennek pár nap állt rendelkezésére, hogy lemodellezze Thanost és az ikonikus trónt.

Thanos

Total
18
Shares
Previous Article
Pókember

A Marvel Moziverzum változásait már a Pókember: Idegenben tapasztalhatjuk?

Next Article

Így fut majd a Rage 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!