Főoldal Filmek Érdekes teória jelent meg Odin szeméről
Filmek

Érdekes teória jelent meg Odin szeméről

Egy friss rajongói teória világított rá, hogy ki birtokolhatja az utolsó Végtelen Követ a Marvel Moziverzumban?

272

Egy friss rajongói teória világított rá, hogy ki birtokolhatja az utolsó Végtelen Követ a Marvel Moziverzumban?

A Marvel univerzumában összesen hat darab Végtelen Kő létezik, melyek közül öttel már találkoztunk a vásznon, de egynek tartózkodását még mindig nem lehet tudni. Több rajongói elmélet is született már erről, azonban mindeddig nem árulták el, hogy ki birtokolja, és közeledve a Végtelen háború bemutatójához, amikor is Thanos a hat Kő miatt tesz látogatást a Földre, egyre sürgetőbb a kérdés, hogy hol van a Lélek Kő.

Az elmúlt évek alatt egyesével ismertették meg velünk a Végtelen Köveket, de a Lélek Kőnek még mindig nincs nyoma, nem lehet tudni, hogy kinél van. Sok rajongó úgy véli, hogy a Kő Heimdallnál van (főként azért, mert Heimdall a mindent látó, és talán a Kő adhat hatalmat neki), de egy új rajongói elmélet arra utal, hogy talán nem is ő, hanem egy másik asgardi személy birtokolja a tárgyat.

A Screen Rant oldal úgy gondolja, hogy Hela (Cate Blanchett) részben azért tesz rövid látogatást a Földre, hogy megkeresse Odint (Sir Anthony Hopkins), aki az utolsó Végtelen Követ birtokolja. A halál istennője miután (megöli?) elveszi Odintól a Lélek Követ, a hatalommal akár a Kilenc Birodalom fölött is képes átvenni az irányítást, ez részben megmagyarázza azt is, hogy miként volt képes elpusztítani Thor Mjölnirét, s száműzni őt Sakaar-ra, ahol véres gladiátorharcok folynak. Az oldal megjegyzi azt is, hogy Odin nem csak átadta a Követ Heimdallnak, de megtanította használni is, aki így szert tett a mindent látás képességre. Talán Thor víziójában apja halálát láttuk a Bosszúállók: Ultron korában?

Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a Kövek tartózkodásának kezdőbetűiből kirakhatjuk a Thanos szót, amiből már csak a H hiányzik. Ti mit gondoltok, kinél található a Lélek Kő?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...