Főoldal Játékok Ennyi helyet kell majd felszabadítanunk a Resident Evil Village-nek
Játékok

Ennyi helyet kell majd felszabadítanunk a Resident Evil Village-nek

Egészen baráti lesz a mérete a mostanában megszokott játékokhoz képest.

483

A tavasz egyik legjobban várt játékává nőtte ki magát egyértelműen a Resident Evil következő része. Jelenleg a sok csúsztatás miatt ott járunk, hogy nincs is igazán ellenfele abban az időszakban, szóval mondhatni a sikerre van ítélve. Egészen sok információt megtudhattunk már róla eddig is, hiszen szerencsére nincsen csend a játék körül és szépen csepegnek az információk számunkra.

Most egy nem teljesen hivatalos forrásból az is kiderült róla, mennyi helyet is fog majd foglalni. Történt ugyanis, hogy a Microsoft boltjában listázásra került, hogy Xbox One és Xbox Series gépeken nagyságrendileg 50.2 GB helyet kell majd felszabadítanunk. Ez természetesen nagyban függ majd a kiadástól is, hiszen ezt az adatot Re:Verse-t is tartalmazó változatnál kell érteni, ha csak a Village-t magát nézzük, még ennél is jobb a helyzet.

A Resident Evil Village magában 35 GB-ot fog foglalni, tehát nem nevezhető olyan igazán tetemes méretű játéknak. A mostani elszabadult tárhelyfoglalás mellett egészen üdítő végre egy ilyen jól optimalizált és egészen apró helyet foglaló AAA alkotást látni. Főleg azután érdekes ez, hogy az Activison egy közleményben elárulta, ha szeretnénk a teljes új Call of Duty élményt, azaz a reboot Modern Warfare-t, a Black Ops Cold War-t és a Warzone-t is, akkor ne próbálkozzunk az alap PS4-en, hiszen azon ez már nem fér el. 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.