Wide Screen
Image default
Játékok

Ennyi hely kell majd a Death Strandingnek

Az eddigi trendet mérhetően meglepően kevés lemezterületet követel Kojima legújabb alkotása.

Az elszálló játékméretek világát éljük. A Sony próbál ez ellen tenni az új PS-be rakott SSD-vel és az így elkerülhető “felesleges” fájlok meglétének hiányával, azonban tetszik-nem tetszik ezek a textúrák és a térképek fejlődésével nem fognak lényegesen kisebbek lenni. PC fronton nem rég érkezett meg mind a Call of Duty Modern Warfare, mind Red Dead Redemption 2 gépigénye és nagyon sok helyet fognak lekötni. Az előbbi 175 GB-ot még az utóbbi “csak” 150-et.

A kép ugyan rossz minőségű, de kivehető belőle a méret

A Death Strandingnek nem kell ilyen sok. A BestBuy elkezdte hirdetni a PS4 Pro-s limitált pakkot a játékhoz és az egyik képen meg lehet találni a minimum tárhelyet ami szükségeltetik hozzá. Tehát 55 GB-ot kell félreraknotok a PS4-etek merevlemezén. Ebben valószínűleg nincsen benne a nagyobbacska day 1 patch, azonban még így is egészen baráti. Tehát már csak egy dolgotok maradt, a konzolokat felkészíteni és várni a játékot.

Még több a témában...

Egyre titokzatosabb a Death Stranding

Héja Szabolcs

Ilyen hosszú lesz az új Call of Duty!

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Frostpunk: Console Edition

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább