Wide Screen
Image default
Játékok

Ennyi hely kell majd a Cyberpunk 2077-nek PS4-en

Lássuk hát, mennyi helyet is kell felszabadítani a CD Projekt RED elkövetkező játékához a PS konzolunkon.

A mai világban elképesztő módon nő a játékok mérete. Elég arra gondolni, hogy nem is olyan régen még az Xbox 360 alkotásait dupla rétegű lemezeken árulták, amelyre körülbelül 8.5 GB adat fért rá. Jelenleg már egyre több cím súrolja, vagy át is lépi a lélektani 100Gb-os határt. A 4K-s felbontás és az ezzel járó frissítések nem segítik az ügyet, egyre csak növelik a méretet.

A legtöbb konzol a piacon jelenleg 500Gb-os és 1TB-os háttértárral fut, amelyre a trendek szerint egyre kevesebb játék fér rá. Akinek a fő platformja mondjuk a PS4, az szinte biztosan találkozott már ezzel a problémával. A CD Projekt RED új alkotása sem lesz éppen a csekély méretűek közé sorolható, hiszen alapvetően nyílt világú kalandot kapunk majd rengeteg tartalommal. Mennyi is az annyi?

A PS4 oldalán megjelent adat szerint 80 GB körüli értékkel kell majd számolnunk. Ez persze változhat még az áprilisi megjelenésig, de remek támpontot adhat a tárhely igényekről. Az első patch is valószínűleg tekintélyes méretű lesz majd, így arra is előre számolni kell. Az Xbox és a PC-s méretről még nincs tudomásunk, azonban ha a trendeket figyeljük azok ennél csupán nagyobbak lehetnek.

Még több a témában...

Lassan bekacsint egy következő Hitman

Sinka Tamás

PC-re is bejelentették a Death Strandinget

Sinka Tamás

Komoly szivárogtatási bajban a FIFA 20

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább