Emilia Clarke szerint Ron Howard megmentette a Solo: Egy Star Wars-történetet

Egy interjúban Emilia Clarke színésznő elárulta, hogy a Solo-filmnek nagy szüksége volt Ron Howardra, hiszen ő mentette meg a spin-offot.

Egy interjúban Emilia Clarke színésznő elárulta, hogy a Solo-filmnek nagy szüksége volt Ron Howardra, hiszen ő mentette meg a spin-offot.

A beszélgetésben a színésznő elárulta, hogy rendkívül frusztrált volt, mikor Phil Lord és Chris Miller rendezővel kellett együtt dolgozni a Solo: Egy Star Wars-történet forgatásán:

Nem fogok hazudni, nagyon sokat küzdöttem Qi’ra szerepével. Olyan dolgokat mondtak nekem, mint a „Nincs szükség beszélni a karakterről, ő egy film noir-os karakter”, de ez nem volt elég nekem.

Majd ezután áttért a menet közben érkező veterán rendezőre, aki képes volt instrukciókkal ellátni a színésznőt. Howard megmutatta Clarke-nak, hogyan kell eljátszani a karaktert, és ötletekkel segítette munkáját:

Még rajongott is. Tudom, hogy mindenkivel volt egy beszélgetése, és szerintem mindenki azért vállalta el a szerepet, hogy jól érezze magát. Boldogsággal töltötte meg a színészeket, és még az egónkat is növelte.

Sokan nem értettek egyet a stúdióval, mikor kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőpárost, és leigazolták a legendás Ron Howardot, de talán hihetünk a Lucasfilmnek, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna a filmmel. Howard mind a színészeknek, mind a filmnek jót tett, sokkal barátságosabb hangulatban teltek a napok, s végeredmény is sokkal színesebb lett. Bár, azért megnéznénk azt a változatot is, amit a távozott két rendező vett fel. A Han Solo-film már a mozikban, spoilermentes kritikánkat pedig az alábbi linken olvashatjátok.

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalosan bejelentették a Bond 25-öt, a főszereplőt és a rendezőt

Next Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Thanos [SPOILER] majdnem kimaradt a Végtelen háborúból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!