Wide Screen
Image default
Filmek

Emilia Clarke szerint Ron Howard megmentette a Solo: Egy Star Wars-történetet

Egy interjúban Emilia Clarke színésznő elárulta, hogy a Solo-filmnek nagy szüksége volt Ron Howardra, hiszen ő mentette meg a spin-offot.

Egy interjúban Emilia Clarke színésznő elárulta, hogy a Solo-filmnek nagy szüksége volt Ron Howardra, hiszen ő mentette meg a spin-offot.

A beszélgetésben a színésznő elárulta, hogy rendkívül frusztrált volt, mikor Phil Lord és Chris Miller rendezővel kellett együtt dolgozni a Solo: Egy Star Wars-történet forgatásán:

Nem fogok hazudni, nagyon sokat küzdöttem Qi’ra szerepével. Olyan dolgokat mondtak nekem, mint a „Nincs szükség beszélni a karakterről, ő egy film noir-os karakter”, de ez nem volt elég nekem.

Majd ezután áttért a menet közben érkező veterán rendezőre, aki képes volt instrukciókkal ellátni a színésznőt. Howard megmutatta Clarke-nak, hogyan kell eljátszani a karaktert, és ötletekkel segítette munkáját:

Még rajongott is. Tudom, hogy mindenkivel volt egy beszélgetése, és szerintem mindenki azért vállalta el a szerepet, hogy jól érezze magát. Boldogsággal töltötte meg a színészeket, és még az egónkat is növelte.

Sokan nem értettek egyet a stúdióval, mikor kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőpárost, és leigazolták a legendás Ron Howardot, de talán hihetünk a Lucasfilmnek, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna a filmmel. Howard mind a színészeknek, mind a filmnek jót tett, sokkal barátságosabb hangulatban teltek a napok, s végeredmény is sokkal színesebb lett. Bár, azért megnéznénk azt a változatot is, amit a távozott két rendező vett fel. A Han Solo-film már a mozikban, spoilermentes kritikánkat pedig az alábbi linken olvashatjátok.

Még több a témában...

Ezért nem készülhetett el George Lucas élőszereplős Star Wars-sorozata

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott, hogy eredetileg miről szólt volna az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Kévés Bence Mihály

Kiszivárogtak a The Mandalorian második évadjának epizódcímei

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat