Főoldal Filmek Eltolták a Madame Web bemutatóját, és helyet kapott a naptárban egy cím nélküli új Marvel-film
Filmek

Eltolták a Madame Web bemutatóját, és helyet kapott a naptárban egy cím nélküli új Marvel-film

Két film bemutatóját is megváltoztatta a Sony Pictures.

154
Madame Web

A Sony Pictures eltolt néhány dátumot a közelgő bemutatási ütemtervében: a Madame Web majdnem három hónappal későbbre, 2023. október 6-án kerül bemutatásra a mozikban, s egy cím nélküli Pókember spinoff pedig 2024-ben érkezik a mozikban.

A Sony Pictures bejelentett néhány változást a közelgő mozis programjában: egy SPUMC-filmet eltoltak, egy másikat pedig hivatalosan 2024-re ütemeztek be. A Madame Web adaptációja majdnem három hónappal, 2023. július 7-ről 2023. október 6-ára tolódott, míg a stúdió cím nélküli Marvel-filmjét 2024. június 7-én fogják majd bemutatni a mozikban.

Ez vélhetően az a titokzatos SPUMC-projekt lehet, amelyet korábban 2023 októberére datáltak, és a találgatások szerint vagy a fejlesztés alatt álló Venom 3. része, vagy Olivia Wilde Spider-Woman-filmje lehet.

Úgy tűnik, hogy a képregényrajongók körében nem sok várakozás övezi a Madame Webet, de a film igen impozáns szereplőgárdát gyűjtött maga köré: Emma Roberts, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Adam Scott és Celeste O’Connor is csatlakozik Dakota Johnson főszereplőhöz.

Egy pletyka szerint a projektet valójában egy csapatfilmként fejlesztik, amelyben Johnson tisztánlátó hőse több más női karakterrel kerül reflektorfénybe. Természetesen ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de a szaksajtó már kész tényként hozta le a dolgot.

A titokzatos Pókember spin-off forgatása már javában zajlik, és néhány friss forgatási fotó arra utal, hogy a film a 2000-es évek elején fog játszódni. S.J. Clarkson (The Defenders) rendezi Matt Sazama és Burk Sharpless forgatókönyve alapján, akik a Morbius történetéért is feleltek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...