Előzetest kapott Millie Bobby Brown és Henry Cavill közös filmje

Az Enola Holmes lehet a Netflix egyik legnagyobb őszi dobása.

Mi is számtalan cikkben fejtegettük már, hogy milyen hatással van a koronavírus-járvány a filmiparra. Fogatásokat kellett elhalasztani, a mozibemutatók pedig hónapokig teljesen leálltak. Több esetben pedig úgy döntöttek a stúdiók, hogy a filmszínházak helyett rögtön streamingre küldik a produkcióikat. Hogy csak a legnagyobb címet említsük, részben legalábbis streamingen debütál majd a Mulan, de így járt az Enola Holmes című alkotás is, mely a Netflixre jön jövő hónapban.

A film egy új nézőpontból bemutatott Sherlock Holmes-történet lesz, melynek középpontjában az évszázadok óta híres detektív kishúga, Enola Holmes lesz. Őt a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown fogja megszemélyesíteni, Sherlock Holmes bőrébe ezúttal egy angol színész, Henry Cavill bújhat, míg a harmadik Holmes testvért Sam Claflin fogja játszani. A történet szerint egyébként a gyerekek édesanyját (a mindig kiváló Helena Bonham Carter) elrabolják, Enola pedig, bátyjai tiltása ellenére egyedül kezdeményez mentőakciót. A filmet Harry Bradberr rendezte, a forgatókönyvet pedig Nancy Springer regénye alapján Jack Thorne jegyzi.

Az előzetes egyébként kifejezetten biztató, már a korábbi kommunikáció is egy fiatalosabb, lazább megközelítést ígért, a trailer pedig erre erősít rá. Egy felnövéstörténetbe oltott krimit kapunk majd, melyben a humor is fontos szerephez juthat. Brown-nak pedig minden bizonnyal testhezálló lesz a szerep.

Az Enola Holmes szeptember 23-án jön a Netflixre.

Total
1
Shares
Previous Article

Új előzetes és fontos információk futottak be a The Lord of The Rings: Gollum kapcsán

Next Article

Itt az NBA 2K21 demója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!