Főoldal Sorozatok Élőszereplős tévésorozat készül Micimackó és barátairól felnőtteknek, amiben a mézet drogokra cserélik
Sorozatok

Élőszereplős tévésorozat készül Micimackó és barátairól felnőtteknek, amiben a mézet drogokra cserélik

Az élőszereplős mozifilm után jön a tévésorozat Micimackóról és barátairól.

50
Micimackó

Ki gondolta volna, hogy valaha is felnőtteknek készítenek filmet vagy sorozatot Micimackó és barátairól. Nos, a film már megvalósult, most pedig érkezni fog az élőszereplős sorozat is, amelyben a felnőtt Róbert Gidát egy kiábrándult New York-i lakosként ábrázolják, aki egy drogoktól befolyásolt portálon keresztül utazik, hogy beszélő állatokkal lógjon…

Igen, jól olvastad, egy olyan sorozat tervét vetették fel, amiben a rajzfilm főszereplői a mézet drogokra cserélik majd. A. A. Milne 1926-os klasszikusának, a Micimackónak a szereplőit mostantól szabadon, legálisan, következmények nélkül felhasználhatják az alkotók, mivel az eredeti könyv megjelenése óta 95 év telt el, ez pedig kreatív szabadságot ad a készítőknek, hogy ilyen elborult ötlettel álljanak elő, mint ez a tévésorozat.

Nagyon kusza és bonyolult téma az amerikai szerzői jog, de a mostani változás lehetővé teszi, hogy ezeket az ikonikus karaktereket – akiket talán leginkább a Disney animációs filmjeiben játszott szerepükről ismerhetünk – bárki és bármi újra feltalálhatja. Az idén bemutatott Micimackó: Vér és méz élőszereplős filmet a kritikusok porig alázták, ennek ellenére a 100 ezer dollárból készült film 5M dollárt hozott világszerte, szóval a közönségét megtalálta.

A Variety szerint egy újabb R-kategóriás élőszereplős adaptáció van készülőben, ezúttal a televízió számára. Előzetesen a Christopher Robin címet viselő projekten a Boat Rocker Studios, valamint a Shamier Anderson és Stephan James által vezetett Bay Mills Studios munkálkodik. A projektről azt kell még tudni továbbá, hogy nem horrortémájú lesz, mint amilyen a mozifilm volt.

“Róbert Gida egy lecsúszott New York-i fiatalember, aki kapunyitási pánikját vészeli át” – olvasható a hivatalos leírásban – “a furcsa, beszélő állatok segítségével, akik egy drogok által indukált portálon túl élnek elhagyatott lakótelepen, aminek a neve: Százholdas Pagony.”

A forgatókönyvet Charlie Kesslering (Foreign Relations) írta, míg a pilot rendezője Conrad Vernon (Sausage Party).

“Ez a projekt mindent, amit Róbert Gidáról és Micimackóról tudni vélünk, és valami teljesen újat és tagadhatatlanul vicceset hoz létre” – fogalmazott Anderson és James. “Izgatottan várjuk, hogy a Boat Rockerrel, Charlie-val és Conraddal együtt induljunk el ezen az utazáson egy igazán kreatív térbe, ahol bármi megtörténhet ezekkel a karakterekkel.”

“Kevés ikonikusabb és világszerte ismertebb karakter van, mint Róbert Gida és Micimackó” – teszi hozzá Nick Nantell executive producer. “Hálásak vagyunk, hogy a Bay Mills csapatával, Charlie Kessleringgel és Conrad Vernonnal dolgozhatunk együtt egy olyan projekten, amely új, váratlan és igazán vicces helyekre viszi el ezeket a karaktereket.”

A megerősítés mellett nem derült ki, hogy mikorra tervezik leforgatni a sorozatot, a színészek és rendezők neveit sem dobták be, de még az is kérdéses, hogy melyik szolgáltató vagy streamingszolgáltató fog jelentkezni a közvetítésért, de valószínűleg nem ez a projekt lesz a Disney+ legnagyobb érdekeltje.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?