Assassin's Creed

Előszereplős Assassin’s Creed-sorozaton dolgozik a Netflix, de több animációs sorozatot is bemutatnak az Ubisoft csapatával

A Netflix és Ubisoft új egyezménye impozáns tartalmakat sejtett.

Alig néhány perce robbant a hír, hogy a világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix megegyezett a Ubisoft kiadóval, és hamarosan újabb nagy címet dolgoznak fel a képernyőn. Miután a platform néhány éve megkaparintotta a The Witcher videojáték megfilmesítés jogát, most egy másik méltán nagy múltú videojáték filmes jogára tett szert. Hamarosan adaptálni fogják az Assassin’s Creed című szériát is.

A francia Ubisoft kiadóval sikeresen zárultak a tárgyalások, így a Netflix kapta meg a jogot, hogy élőszereplős sorozatban dolgozza fel az aszaszinok évezredekre visszatekintő múltját. A játékot talán senkinek sem kell bemutatnunk, még ha egyik résszel sem játszottál, valamilyen formában garantáltan szembetalálkoztál már a címmel. Mindössze annyit tudni a nagy bejelentésről, hogy a Netflix már keresi a showrunner pozícióra az embereket, valamint a Ubisoft Film & Television társaságtól Jason Altman és Danielle Kreinik vezető produceri szerepkört tölt be a sorozat élén.

Az Assassin’s Creed múltja egészen 2007-ig tekint vissza, akkor indult világ körüli hódító útjára a sorozat, és azóta pedig az egyik legsikeresebb videojáték címévé vált, világszerte több mint 155 millió eladott darabbal. A franchise 2016-ban kapott egy filmes adaptációt Michael Fassbenderrel a főszerepben, de se a rajongókat, se a szakmát nem győzte meg a feldolgozás, ezért polcra került a folytatás gondolata.

Total
3
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland megkapta a Pókember 3. forgatókönyvét, ám ezúttal nem fog semmit elspoilerezni belőle

Next Article

Ismét elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!