Főoldal Sorozatok Ellie-t alakító Bella Ramsey beszólt azoknak, akik kiakadtak a The Last of Us 3. részén
Sorozatok

Ellie-t alakító Bella Ramsey beszólt azoknak, akik kiakadtak a The Last of Us 3. részén

Vajon a kritizálók mit szólnak majd, amikor kiderül Ellie titka? Tisztában vannak vele, vagy csak szájalnak?

548
The Last of Us
Forrás: HBO

Az HBO még év elején mutatta be a nagysikerű videójáték sorozatadaptációját, amiben Pedro Pascal mellett Bella Ramsey játssza az HBO sorozatának, a The Last of Us egyik főszereplőjét, a 14 éves Ellie-t. A sorozat a Naughty Dog játékának első részét dolgozza fel a képernyőn, amiről sokan azt mondták, hogy minden idők legjobb feldolgozása, de az elmúlt hetekben valami másért beszélünk ennyit a sorozatról.

A The Last of Us 3. részében Bill és Frank háttértörténetét ismerhetjük meg, amivel sokan nem békültek ki, hogy miért kapott két meleg karakter egy teljes epizódot, miközben a szaksajtó világszerte az egyik legjobb tévés epizódnak kiáltotta ki. Valószínűleg sokan nincsenek tisztában a játék sztorijával, ugyanis nem a mai elvárásoknak szerettek volna eleget tenni a készítők, hiszen már a játék 2013-as megjelenésében is így volt, sőt a főszereplő, Ellie is leszbikus.

Ellie szexualitása fontos szerepet játszik a karakter történetének ívében. A sorozatot dicsérték az LMBTQ+ karakterek ábrázolásáért, és az eddig bemutatott epizódok közül az egyik legjobb az volt, amikor Bill (Nick Offerman) és Frank (Murray Bartlett) szerelmi történetét bemutatták. Vannak azonban olyan nézők, akikben kifejezetten ellenérzéseket váltott ki a karakterekkel szemben. Ramsey be is szólt most ezeknek a nézőknek, véleménye szerint “hozzá kell szokniuk” a nézőknek.

Ramsey elmondta, hogy “nem aggódik különösebben” egyes nézők reakciói miatt, hiszen a The Last of Us: Part II történetét feldolgozó második évadban még több LMBTQ+ tartalommal találkozhatnak majd a nézők, mert a készítők ezúttal is hűek maradnak majd az alapanyaghoz. Akik játszottak a második résszel, tudják, mire utalt a színésznő. “Nem fogok megijedni tőle. Azt hiszem, ez csak dacból fakad” – tette hozzá Ramsey.

A színésznő már nagyon várja, hogy megtapasztalja karaktere fejlődési útját a második évadban, és arról is beszél, mi az, ami miatt a legjobban izgul. “Valószínűleg lesz néhány olyan rész, amikor Ellie egyedül lesz, de tetszik, hogy most már [Dina] is ott van neki” – árulta el.

Az HBO nemrég jelentette be, hogy a rajongók legnagyobb örömére és a pozitív fogadtatás után berendelték a The Last of Us második évadát, ami a videójáték második történetét dolgozza majd fel. Az HBO új sorozata hetekig tartó nézettségi csúcsokat állított fel, és a számok hétről-hétre csak nőnek.

The Last of Us
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...