Elképesztően jól néz ki a Kena: Bridge of Spirits

Új képeket kaptunk a jövőre érkező indie játékból, amelyek varázslatosan néznek ki.

Nagyon erős évnek ígérkezik a következő a Sony szempontjából, több minőségi többé-kevésbé exkluzív játékuk jelenik meg 2021 folyamán. A pletykák és a hivatalos információk alapján, ha nem lesznek nagyobb csúszások, akkor jövőre szerezhetjük meg a God of War Ragnarök-öt és a Horizon Forbidden West-et is. Nem maradhat ki a sorból a Ratchet&Clank Rift Apart, az Arrival, a Gran Turismo 7, a Deathloop vagy a Kena Bridge of Spirits sem.

Az utóbbiból osztottak meg most velünk pár új képet, amelyek megmutatják mennyire lebilincselően tud kinézni ez a játék is. Az Ember Lab csapata egy igazán művészi világot tudott összerakni, ráadásul a tervek szerint jövő tavasszal már elérhető lesz PC-re (itt majd az Epic Games Store kínálatában kell keresnünk), PS4-re és PS5-re is.

Nem AAA játék, azonban az eddig látottak alapján nagyon rendben van és egészen jó helyezést fog elérni valószínűleg a következő év indie listáin. A látvány természetesen szebb lesz az új generációs konzolon, mint a mostani társán. Több élettel lesz megtelítve a világ, a grafikai lehetőségeknek köszönhetően.

Nem ígérkezik a leghosszabb játéknak, hiszen a fejlesztők szerint akár egy hétvége alatt ki tudjuk végezni, ez azonban az árán is vissza fog köszönni, hiszen nem kerül majd 60 dollárba. Nagyon érdekesen néz ki ez az alkotás is, reméljük minél hamarabb a kezünkben tudjuk majd tartani.

Total
4
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins rendezőnek már ötlete is van, hogy miről szólhat a Wonder Woman 4. rész

Next Article
Wonder Woman

Egy korábbi Wonder Woman szereléséről osztott meg egy képet Gal Gadot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!