Wide Screen
Image default
Gamer

ELKÉPESZTŐEN gyors lesz az új PlayStation

Egy videóban demonstrálták a fejlesztők, hogy bizonyos körülmények között akár NYOLCSZOR gyorsabb lehet a PS4 PRO-nál.

Már megtudhattunk egy pár dolgot az új PS-ről, ami főként a processzorra és a videokártya extráira terjedt ki. Most azonban, ha minden igaz arról is meggyőzödhetünk, hogy tényleg nagyon sokat fog fejlődni a háttértár is. Pontosan nem tudhatjuk még, milyen felállásban is lesz az új gépben viszont a látottak alapján igencsak meggyőzőnek lehet nevezni.

A The Wall Street Journal munkatársa, Takashi Mochizuki osztotta meg Twitteren a videót, amin a PS4 Pro és a következő generációs PlayStation töltési idejét hasonlították össze a Spider-Man játékban. Hatalmas a különbség, hiszen az új konzolon nem volt 1 másodperc a betöltés, amíg ez a PRO esetében több mint 8 másodpercig tartott. Nem is csoda, hiszen a jelenlegi PlayStation-ökben 5400 RPM-es HDD van még a következőben SSD lesz. Nem sok ez egyelőre, azonban most már ennyivel is közelebb lehetünk az új géphez.

Még több a témában...

AAA címekkel támad majd a “PS5” is

Héja Szabolcs

Sony a hálójába szőtte az Insomniac Gamest

Sinka Tamás

Ismerd meg a négy díva történetét WWE 2k20-ban!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább