Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen reagált arra a pletykára, hogy Skarlát Boszorkány szerepet kap az Agatha: House of Harkness című sorozatban

A két boszorkány vajon újra egymásnak feszül?

Agatha Harkness boszorkánnyal először a WandaVision című Disney+ sorozatban találkozhattunk tavaly télen, a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztárja, Elizabeth Olsen pedig most reagált arra a pletykára, miszerint a Skarlát Boszorkányt legközelebb a Disney+ sorozatban láthatjuk.

A WandaVision fináléjában a Skarlát Boszorkány és a kíváncsi szomszédasszonya Agnes egymásnak esett, majd Wanda csapdába ejtette Agatha Harkness boszorkányt Westviewban. A Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben bemutatója után felmerült egy kérdés, hogy a történtek kiszabadítják-e Agatha Harkness-t ebből a mentális börtönből. Még nem tudni, de kíváncsian várjuk a fejleményeket az Agatha: House of Harkness karakteréről. A kérdés csak az, hogy Wanda Maximoff is szerepelni fog benne?

Az alábbi videóban Elizabeth Olsen válaszol azokra a pletykákra és elméletekre, amelyek szerint szerepelni fog a Disney+ készülő sorozatában.

Úgy értem, bármit megtennék [Kathryn] Hahnnal, igen. Úgy értem, nem, nem fogok szerepelni [a sorozatban]. Ismétlem, amennyire én tudom, nem tűnök fel benne. De annyira szeretem azt a nőt. Mesés. Annyira szórakoztató. Az egész műsor [a WandaVision] egyszerűen tele volt sok-sok örömmel. Igen, nagyszerű volt.Elizabeth Olsen

Bár a színésznő tagadta, hogy Skarlát Boszorkány visszatérne a sorozatban, a józan ész azt diktálja, hogy bizony benne lesz. Már csak azért is, mert Agatha Harkness oldalán még inkább elsajátíthatja képességeit, ez pedig egy újabb teória. A Marvel Studios egyelőre semmilyen információt nem közölt a készülő sorozatról, így még azt sem tudhatjuk, hogy a jelenben játszódik-e.

A Marvel Studios a 4. fázisban nagy hangsúlyt fektetnek a Marvel Moziverzumban természetfeletti dolgainak feltérképezésére, és Skarlát Boszorkánnyal vagy nélküle, de biztosak vagyunk benne, hogy a sorozat cselekménye fontos szerepet játszik a jövőben. Agatha említést sem kapott a múlt héten bemutatott új mozifilmben, ebből pedig arra tudunk gondolni, hogy a boszorkány még mindig Westviewban raboskodik, hacsak a S.W.O.R.D. nem az ellenkezőjéről döntött, amire volt már példa a múltban.

WandaVision
Total
10
Shares
Previous Article
Ahsoka Tano

Forog a Disney+ Ahsoka című sorozata, amiből egy képet is kaptunk

Next Article
Namor

A Doctor Strange 2. írójának nyomós oka van, hogy Namor miért nem volt Illuminátus tagja a filmben

Related Posts