Főoldal Filmek Elizabeth Olsen kiakadt, amiért a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatásán a kaszkadőrmutatványokat dublőr nélkül kellett megcsinálnia
Filmek

Elizabeth Olsen kiakadt, amiért a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatásán a kaszkadőrmutatványokat dublőr nélkül kellett megcsinálnia

Mindenki idejét csak vesztegették, ahogy hogy dublőrökkel forgatták volna a kaszkadőrmutatványokat.

37
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen számos projektben eljátszotta már Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány szerepét. Az Amerika kapitány: A tél katonája utójelenetében debütált 2014-ben, később olyan filmekben és sorozatokban kapott szerepet, mint például a Bosszúállók: Ultron kora, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték, a WandaVízió és a Doctor Strange az őrület multiverzumában.

Egy nemrég készített interjúban Olsen elárulta, hogy sok saját kaszkadőrmutatványt csinált a Doctor Strange folytatásában. Sőt, nemrég a The Late Show-ban azt mondta, hogy “nevetséges”, hogy ennyi kaszkadőrmutatványt kellett csinálnia dublőr nélkül, amivel csak mások idejét vesztegette.

A gyomrod gyakorlatilag elhagyja a tested. Olyan ez, mint az az öröm, amit az emberek a hullámvasúton éreznek, amit én nem értek, de az emberek szeretik ezt az érzést. (…) Néha csak azt mondom: ‘Oké, hány ilyet akarsz még? Egész nap bírnám!’, de néha egy kicsit kiborulok.

Van egy a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ahol 9 méter magasból kellett lezuhannom és földet érnem. Elég gyorsan akartak leejteni, hogy úgy tűnjön, mintha becsapódással érnék földet, de én folyton úgy landoltam, mint Pán Péter, amolyan vívásként. Azt mondtam a forgatáson, hogy “csak pazaroljuk az időt. Ez annyira nevetséges – nem véletlenül van dublőr. Mintha az arcodat kicserélnék másra… Mindig ezt csinálják, és végül ezt is csinálták.

Elizabeth Olsen

Bár még nincs hivatalos hír arról, hogy mikor és látjuk-e újra Skarlát Boszorkányt, ám Olsen már tett utalást a visszatérésre. A legkézenfekvőbb választás az Agatha: Coven of Chaos lenne, a közelgő WandaVízió spinoff-sorozata Kathryn Hahn főszereplésével. Olsen korábban azt mondta, hogy nincs köze az új Disney+ sorozathoz, de a Deadlinenak már egészen máshogy fogalmazott.

“Nem is tudom, hogyan válaszoljak ezekre a kérdésekre, kivéve, hogy nem… Azt hiszem, vissza fogok térni” – válaszolt nevetve Olsen. Benne van a pakliban, hogy csak a bolondját járatta az újságíróval, és nem a Disney+ készülő sorozatára gondolt, hanem az MCU más projektjére.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...