Wide Screen
Image default
Sorozatok

Elizabeth Olsen is jelentkezett Daenerys Targaryen szerepére

Sok évvel ezelőtt Elizabeth Olsen is versenybe volt a Daenerys Targaryen szerepéért, de végül lecsúszott a Trónok harca sorozatról.

Az elmúlt egy hónapban másról sem lehet olvasni a médiában, mint a Bosszúállók: Végjátékról és a Trónok harca sorozat utolsó évadjáról. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a popkulturális utalásoknál több közös kapcsolat is van a Marvel nagyszabású fináléja és a világsikerű tévésorozat között.

A Vulture készített interjút Elizabeth Olsen színésznővel, akit sokan csak Wanda Maximoffnak ismernek a Marvel Moziverzum filmjeiből. Olsen elárulta az interjúban, hogy annak idején versenyben volt Daenerys Targareyn szerepéért, viszont nagyon rosszul sikerült a meghallgatás, így végül Emilia Clarke kapta meg a szerepet:

Karrierem elején mindenre beadtam a jelentkezést, mert szerettem meghallgatásokra járni. Elfelejtettem, hogy beadtam a jelentkezést Khaleesi szerepére is. Ez volt a legkínosabb meghallgatás, amire valaha elmentem.

Miután kisétált a tűzből, beszédet kellett mondani ezreknek, hogy ő a királynőjük. Az alkotók nem tudták, hogy brit akcentussal mondjam vagy sem. Végül mindkettővel elmondtam, de szörnyű volt. Ha valaki „rossz meghallgatásos sztoriról” mesél, akkor erre emlékszem.

Elizabeth Olsen

A színésznő az interjú végén hozzátette még azt is, hogy csak annyira nagy rajongója a Trónok harca sorozatnak, hogy mindent tud Kit Haringtonról, aki egyébként Havas Jont játssza az HBO sorozatában.

Trónok harca

Még több a témában...

Hivatalos sajtóközlemény: Han Solo – Csempész. Gazfickó. Hős.

Kévés Bence Mihály

Ördögi jó móka volt a kétnapos PlayIT a Hungexpón!

Plesovszki Nándor

Kiszivárgott Skarlát boszorkány sorozatának címe

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább