Wide Screen
Image default
Sorozatok

Elizabeth Olsen is jelentkezett Daenerys Targaryen szerepére

Sok évvel ezelőtt Elizabeth Olsen is versenybe volt a Daenerys Targaryen szerepéért, de végül lecsúszott a Trónok harca sorozatról.

Sok évvel ezelőtt Elizabeth Olsen is versenybe volt a Daenerys Targaryen szerepéért, de végül lecsúszott a Trónok harca sorozatról.

Az elmúlt egy hónapban másról sem lehet olvasni a médiában, mint a Bosszúállók: Végjátékról és a Trónok harca sorozat utolsó évadjáról. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a popkulturális utalásoknál több közös kapcsolat is van a Marvel nagyszabású fináléja és a világsikerű tévésorozat között.

A Vulture készített interjút Elizabeth Olsen színésznővel, akit sokan csak Wanda Maximoffnak ismernek a Marvel Moziverzum filmjeiből. Olsen elárulta az interjúban, hogy annak idején versenyben volt Daenerys Targareyn szerepéért, viszont nagyon rosszul sikerült a meghallgatás, így végül Emilia Clarke kapta meg a szerepet:

Karrierem elején mindenre beadtam a jelentkezést, mert szerettem meghallgatásokra járni. Elfelejtettem, hogy beadtam a jelentkezést Khaleesi szerepére is. Ez volt a legkínosabb meghallgatás, amire valaha elmentem.

Miután kisétált a tűzből, beszédet kellett mondani ezreknek, hogy ő a királynőjük. Az alkotók nem tudták, hogy brit akcentussal mondjam vagy sem. Végül mindkettővel elmondtam, de szörnyű volt. Ha valaki „rossz meghallgatásos sztoriról” mesél, akkor erre emlékszem.

Elizabeth Olsen

A színésznő az interjú végén hozzátette még azt is, hogy csak annyira nagy rajongója a Trónok harca sorozatnak, hogy mindent tud Kit Haringtonról, aki egyébként Havas Jont játssza az HBO sorozatában.

Trónok harca

Még több a témában...

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat