Főoldal Filmek Elizabeth Olsen és John Krasinski közös jelenetét úgy forgatták le, hogy nem is találkoztak a Doctor Strange az őrület multiverzumán munkája alatt
Filmek

Elizabeth Olsen és John Krasinski közös jelenetét úgy forgatták le, hogy nem is találkoztak a Doctor Strange az őrület multiverzumán munkája alatt

Egy beugróval forgatták le azt Skarlát Boszorkány és Mister Fantastic jelenetét.

513
Doctor Strange az őrület multiverzumában
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios számos filmjéhez és tévésorozatához hasonlóan a Doctor Strange az őrület multiverzumában is viszonylag masszív újraforgatásokon esett át. Utólag okosabbak lettünk, hogy a pótforgatásokra egyfelől a COVID-19 miatt volt szükség, másfelől pedig tényleg az utolsó pillanatban bővült a film az Illuminátosok tagjaival, például Anson Mount mint Black Bolt és John Krasinski Mister Fantastic szerepében.

Elizabeth Olsen év eleji megjegyzései, miszerint soha nem találkozott John Krasinski-vel, zavarba ejtette a rajongókat, de a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztárja most tisztázta, mit értett az akkori kijelentése alatt. A filmet nézve nem is gondolnánk, de kettejük jelenetét jóval a csoport többi tagja után vették fel. Májusban Elizabeth Olsent a Vanity Fair hazugságvizsgálónak vetette alá, és átment, amikor azt állította, hogy soha nem találkozott Krasinski-vel a forgatáson.

A Variety-nek nyilatkozva a WandaVízió sztárja most tisztázta azokat a megjegyzéseket, megerősítve, hogy a forgatáson valóban nem látták egyműst, vagyis amikor a filmvásznon együtt látjuk a két karaktert, azt az ügyes utómunka során vágták össze.

Nagyon összezavarodtam, amikor feltették nekem ezeket a kérdéseket. Ráadásul szörnyen meg voltam fázva, miközben a sajtótájékoztatón ültem, szóval rettenetesen betegnek éreztem magam. Nem volt COVID-os, de 14 napig lelombozott a betegség, és elképesztő volt betegen sajtózni. Egyszerűen nem érdekelt.

De John Krasinski-vel sem találkoztam még soha. Nem hazudtam! Külön forgattunk. Én éppen a helyettesítőmmel voltam. Nem is tudom, hogy rájöttek-e, hogy vele forgatják ezt.

Elizabeth Olsen

A módszer nem meglepő, és tulajdonképpen mára bevett szokássá formálódott, ezzel próbálják elkerülni a spoilereket és a színészek elfoglalt időbeosztásánál is jól jön. Korábban azt pletykálták, hogy más karakterek, például Magneto és Balder helyettesítésére is volt beugró, bár nem valószínű, hogy ezek a jelenetek valaha is napvilágot látnak.

De visszakanyarodva még a szegény öreg Reed Richardsra, a Fantasztikus Négyek vezetőjét a 838-as Földön a Skarlátvörös Boszorkány spagettivé változtatta, mielőtt szétloccsantották volna a fejét. Amennyiben Krasinski visszatér az MCU-ba (amire nagyon kevés esélyt látunk), ott lesz még a lehetőség, hogy Olsen találkozzék vele, de minden attól függ, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben cameója csak egyszeri eset volt, vagy valami nagyobb dolog kezdete.

A Fantasztikus Négyes 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.