x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Elizabeth Olsen elárulta, hogy meghallgatták Daenerys szerepére a Trónok harcánál

Szörnyűre sikerült a meghallgatás.

Elizabeth Olsen elárulta, hogy meghallgatták Daenerys szerepére a Trónok harcánál
  • PublishedJune 23, 2021

A Marvel Moziverzum sztárja, Elizabeth Olsen arról beszélt, hogy meghallgatásra jelentkezett a nagysikerű Trónok harca című sorozat egyik főszerepére. A The Hollywood Reporterrel beszélgetett a színésznő, amikor bevallotta, hogy kipróbálta magát Daenerys Targaryen szerepében, amivel Emilia Clarke berobbant Hollywoodba.

Nem titok a casting, hiszen néhány évvel korábban már elárult egyet s mást erről, de Wanda Maximoff pazar szerepéből kiindulva sokan úgy gondolnák, hogy minden gördülékenyen ment, de az igazság nem ez. Sajnos a meghallgatás nem ment túl jól.

Meghallgatáson voltam, és a casting igazgató asszisztense egy kis szobában New Yorkban, ahol csak egy kamera irányult felém, és ők olvasták a forgatókönyvet. Én mondtam Khaleesi beszédét, amikor kijön a tűzből. Szörnyű volt. Nem kaptam visszahívást.

Elizabeth Olsen

Nem ez volt az első alkalom, amikor a balul sikerült Trónok harca meghallgatásról beszélt Olsen. Még 2019-ben, amikor a Live with Kelly and Ryan című műsorban vallott a Marvel Moziverzum sztárja, hogy mennyire rossz élményben volt része, és azt kívánta, hogy bárcsak félbeszakította volna a meghallgatást.

Meg kellett volna [állítanom a meghallgatást]. Szerintem most megtenném. Azt mondanám, hogy ’Nem gondolom, hogy megtudom csinálni ezt… őszintén szólva, hívjatok vissza egy másik időpontban valami másra.

Bár lecsúszott az egyik legnagyobb sorozat főszerepéről, mégis mindenki ismeri Olsen nevét mára, köszönhetően a 2014-es Godzilla című kasszasikernek. Egy évvel később pedig Wanda szerepében tűnt fel a Marvelnél a Bosszúállók: Ultron korában, a többi pedig már maga a történelem. 2015 óta állandó szereplője lett a filmtörténelem legnagyobb univerzumának, év elején saját sorozatot kapott, és a folytatásban sem maradunk Skarlát boszorkány nélkül, ugyanis visszatér a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben jövő év tavaszán.

WandaVision
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.