Főoldal Előzetesek Elizabeth Olsen baltás gyilkost játszik az HBO Max új limitált sorozatának, a Love & Death előzetesében
Előzetesek

Elizabeth Olsen baltás gyilkost játszik az HBO Max új limitált sorozatának, a Love & Death előzetesében

Egy megrázó igaz történetet dolgoz fel a Love & Death.

549

A 2022-ben bemutatott Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben bemutatott gyilkos ámokfutása után Elizabeth Olsen újabb horrorba illő szerepet kapott, ám ezúttal az HBO Max új, limitált sorozatában, a Love & Death című sorozatban játssza azt a nőt, aki állítólag brutális kegyetlenséggel végzett áldozatával.

Miután a Marvel Studios filmjében a Skarlát Boszorkány szerepében gyilkos ámokfutásba kezdett Elizabeth Olsen, a Primetime Emmy-jelölt színésznő a jövő hónapban ismét nagyot alakít az HBO Max saját gyártású limitált sorozatában. A streamingszolgáltató egy megrázó igaz történetet dolgoz fel a tévé képernyőjén.

A sorozatot az Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs című dokumentumkönyv ihlette. A könyv a Texas Monthly helyi lap egy cikkei alapján készült, ami az 1980-as tragikus eseményt mutatja be. A sorozat két templomba járó pár életébe ad betekitést egy texasi kisvárosban, akiknek az élete sötét fordulatot vesz, amikor valaki egy fejszét vesz a kezébe. Az HBO Max sorozatában Olsen alakítja a texasi lányt, Candy Montgomeryt, egy hívő keresztény texasi háziasszonyt, akit azzal vádolnak, hogy 1980-ban fejszével meggyilkolta szeretője feleségét, Betty Gore-t (Lily Rabe). A brutális támadás során Gore-t állítólag 41 alkalommal szúrták meg, és minden jel arra utalt, hogy Montgomery a tettes.

https://youtu.be/Z778sJGKB3E

A főszerepet alakító Olsen mellett Jesse Plemons (Allan Gore), Patrick Fugit (Pat Montgomery), Lily Rabe (Betty Gore), Keir Gilchrist (Ron Adams), Elizabeth Marvel (Jackie Ponder), Tom Pelphrey (Don Crowder) és Krysten Ritter (Sherry Cleckler) is szerepel a szereposztásban.

A Love & Death első epizódjait április 27-én mutatja be, kizárólag az HBO Maxon lesz elérhető a limitált sorozat. Az első három epizódot egyszerre fogja bemutatni a szolgáltató, majd heti rendszerességgel kapjuk az új epizódokat egészen a május 25-ei fináléig.

Love and Death
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.