Főoldal Filmek A galaxis őrzői: 3. rész lehet a Marvel Studios egyik leghosszabb mozifilmje
Filmek

A galaxis őrzői: 3. rész lehet a Marvel Studios egyik leghosszabb mozifilmje

A tesztvetítések nagyon biztatóak lettek, és a játékidővel sincs baj, bőven lesz idő lezárni a történetet.

489
A galaxis őrzői: 3. rész
Forrás: Marvel Studios

Csak egy karnyújtás választ el bennünket A galaxis őrzői: 3. rész bemutatójától, és a trilógia befejező része a pletykák szerint a Marvel Studios egyik leghosszabb kasszasikere lehet. Bár egyelőre semmi sincs megerősítve, az Atom Tickets közzétette, hogy milyen hosszú lesz James Gunn következő filmje.

A honlapon a Marvel Studios folytatásának neve mellett 2 óra 29 perc olvasható, vagyis a Galaxis Őrzőinek legújabb kalandja 12 perccel hosszabb, mint A galaxis őrzői vol. 2., és ezzel a Bosszúállók: Végtelen háború játékidejével vetekszik, ami egyben a Marvel Moziverzum leghosszabb része volt. Sőt, csak a Bosszúállók: Végjáték előzi meg, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! és az Örökkévalók.

A galaxis őrzői: 3. rész nemrégiben megkapta a PG-13-as besorolást az amerikai korhatárbizottságtól, szóval akár még igaz is lehet a most megjelent játékidő. A héten arról is hallani lehetett, hogy a tesztvetítésekre már sort kerítettek, és az első beszámolók alapján azt kapjuk, amire mindenki számított, egy nagyszerű filmet. Nagy szüksége volt már erre a Marvel Studiosnak az elmúlt filmek után, különösen a nagy csalódást okozott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia bemutatója után.

A kritikusoknak szóló vetítésekre a jövő hónap végén kerül sor, és James Gunn rendező nemrég a közösségi médiában figyelmeztette a rajongókat, hogy az első vetítések után spoilereket olvashatunk majd a cselekményről, így lehetőség szerint kerüljük a médiumokat. Hozzátette azonban, hogy “nem gondolnám, hogy a film élvezetén rontana, ha ismeritek őket”.

A filmet írta és rendezte James Gunn, amelyben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel mint Groot, Bradley Cooper mint Mordály, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter és Maria Bakalova szerepel.

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői volume 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A galaxis őrzői volume 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

A galaxis őrzői vol. 3.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.