Wide Screen
Image default
Játékok

Elismerő szavakkal illette a Diablo IV-et az első rész designere

A régen várt játék úgy néz ki igazán jó kezekben készül, hiszen a legendás előd tervezője is dicsérte.

Már egészen régen vár a játékos közösség egy jó Diablora. A Bethesda a mobilos játékkal és az átadott fejlesztéssel már majdnem el is játszotta a felhasználók bizalmát, aztán viszont most olyat villantott a Blizzcon-on, amelynek már éppen ideje volt a cég kudarcait látva. Félreértés ne essék, nem kerültek még végzetes spirálba, azonban a Fallout 76 kudarcai igazán nem festenek jól.

Az új Diablo viszont ennek igazán az ellentéte. Az első rész vezető designerét kérdezték azt új alkotásról és csak jót tudott mondani arról, amit látott.

Az egészet tekintve azt mondhatom, a Diablo IV jól néz ki. A játék inkább a második rész egy picit határozottabb grafikai vonulatát viszi tovább. Alapvetően szerintem én is hasonlóan tervezném ezt az alkotást.
David Brevik

Beszélt még továbbá arról is, hogy milyen jó lépés volt visszavezetni a skill-fát a játékba. A druid kaszt szintén egy nagyon jó döntés volt a jelenlegi fejlesztők szempontjából, úgy ahogy Lilith karaktere is. Ő egy igazán szignifikáns jelensége a Diablo világának, akivel csak nyerhet az egész projekt.

A Diablo IV megjelenési dátumáról még nem kaptunk felvilágosítást, azonban azt már kijelentették, hogy a három nagy platform mindegyikére érkezni fog majd.

Még több a témában...

A Warner disztribútori megállapodást kötött az IO Interactive-al

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Frostpunk: Console Edition

Héja Szabolcs

Még egy utolsó előzetest kaptunk a Walking Deadből

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább