x
Játékok

Elérhető a Hyrule Warriors: Age of Calamity demója

Mindenki hadba vonulhat a királyságért.

Elérhető a Hyrule Warriors: Age of Calamity demója
  • Publishedoktóber 28, 2020

A Nintendo csak néhány hónapja jelentette be, hogy folytatást kap a Hyrule Warriors sorozat, méghozzá nem is akármilyen felállásban. Az Age of Calamity című új epizód a The Legend of Zelda: Breath of the Wild történései előtt száz évvel játszódik, és megmutatja, hogyan jutottunk el a klasszikussá vált szerepjátékban látott, apokaliptikus világképig. A mai napon elérhetővé vált a próbaváltozat, az eShop felületéről már le is tölthető.

A Dynasty Warriors sorozat egészen különös alkotás, ugyanis az akciójátékok és a hack’n’slash műfaj sajátosságait ötvözi, kissé kaotikus tálalásban. Ebből a játékcsaládból nőtte ki magát a Hyrule Warriors, melynek helyzete kevésbé mostoha, ugyanis a The Legend of Zelda franchise és az akciójátékok rajongói egészen nagy közös halmazt tesznek ki együtt. Ennek ellenére mindenkinek azt javasoljuk, hogy a vásárlás előtt próbálja ki az ingyenes demót, hogy első kézből lássátok, mire érdemes számítani. Nem hibáztatunk senkit, akinek kissé soknak tűnik az összkép, de amilyen sokkoló lehet elsőre, olyan könnyen meg is győzhet titeket az előrendelést illetően. Amíg letöltődnek a fájlok, hangolódjatok a csatára a frissen kiadott előzetessel.

A Hyrule Warrirors: Age of Calamity november 20-án érkezik, kizárólag Nintendo Switch platformra.

Written By
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.