Wide Screen
Image default
Játékok

Elérhető a Dragon Quest Builders 2 ingyenes demója!

A nem is olyan sokára megjelenő játékot most egy ingyenes demo keretén belül lehet kipróbálni.

A Dragon Quest Builders 2 egy bájos blokképítős szerepjáték és egy teljesen különálló élmény új karakterekkel, egy hatalmas világgal, végtelen építési kombinációkkal, valamint egy olyan történettel, ami garantáltan elnyeri az újoncok és veterán rajongók tetszését egyaránt. A demón kívül a játékosok a frissen kiadott World of Dragon Quest Builders 2 előzetesben is megismerkedhetnek az új építő mechanikákkal és eszközökkel, egy sor felfedezésre váró helyszínnel a víz alatt és fölött, valamint az építők a veszedelmes bestiák ellen bevethető csapásaival.

A demóban a játékosok kiválaszthatják építőjük nemét és kinézetét, majd a bevezető Tutorial szakasz mellett felfedezhetik az Isle of Awakening területét is. Mindemellett belekóstolhatnak a játékmenetbe, és megismerkedhetnek a vadonatúj történettel és karakterekkel is, ahogy felkészülnek a Children of Hargon elleni küzdelemre, hogy visszahozzák az alkotás erejét a vidékre. Július 12-én már a végleges változatot is kézbe vehetjük PS4 konzolokon.

 

Még több a témában...

Érkezik a Dragon Ball Xenoverse 2 Ultra Pack 1 DLC

Sinka Tamás

Érkezik az új Darksiders konzolokra is

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: The Dark Pictures: Man of Medan

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább