Jurassic World: Világuralom

Elemzők szerint a Jurassic World: Világuralom lehet a nyár legerősebb filmje, bődületes erős nyitóhétvégéről álmodnak

A nyár egyik legerősebb produkciója lehet a Világuralom.

Úgy tűnik, hogy az Universal egy újabb kasszasikerrel uralhatja a Box Office bevételi listákat nyáron, mivel a korai adatok szerint a Jurassic World: Világuralom nyitóhétvégéje óriási siker elé néz. Az elemzők szerint a Universal a jövő hónapban örömujjongásba törhet majd ki, mivel a Box Office Pro korai adatai szerint a Jurassic World: Világuralom valahol 165 és 205 millió dollár között fog nyitni a mozik jegypénztárainál, ami a franchise fennállásának második legerősebb nyitóhétvégéjét jelentené a Jurassic World (208,8 millió dollár) után.

Az elkövetkező hetekben valószínűleg még tisztábban fogunk látni, de minden esély megvan arra, hogy a Colin Trevorrow rendezte folytatás a feljebb említett bevételi tartomány felső határát súrolja, különösen, mivel a stúdió ezt a részt a franchise utolsó fejezeteként tálalja, és a marketing is nagy hangsúlyt fektet a visszatérő, régi szereplőkre.

A Marvel Studios legutóbbi produkcióival ellentétben a Világuralom című filmet Kínában is műsorra tűzik a mozikban, ami nagyot lendíthet az összbevételen, és segíthet átlépni az 1 milliárd dolláros határt, ugyanakkor egy próbatétel is lesz a hollywoodi filmek előtt, hiszen a koronavírus-járvány kezdete óta nagyon kevés új filmet mutattak be.

Noha borítékolható, hogy az új rész meghaladja majd az egymilliárd dolláros globális bevételt, mivel a korábbi részek is bőszen termeltek a pénztáraknál, noha figyelembe kell vennünk azt is, hogy a harmadik részt aa nyár egyik legforgalmasabb időszakában fogják bemutatni; két héttel a Top Gun: Maverick premierje után és egy héttel a Pixar Studios Lightyear animációs rajzfilmje előtt. A két film hatással lesz a bevételre is, mivel a Tom Cruise nevével fémjelezett film az idei év egyik legjobban várt mozija. A Pixar pedig egyszerűen nem tud hibázni, a rajzfilm óriási siker lesz a családok körében.

A Jurassic World: Világuralom sztárfellépői között nemcsak az előző két rész főszereplői, hanem az ikonikus Jurassic Park sztárjai is visszatérnek: Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), a 3x Golden Globe-jelölt Sam Neill (Alan Grant), az Oscar-díjas Laura Dern (Ellie Sattler), az Oscar-díjra jelölt Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Omar Sy (Barry Sembane), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), Isabella Sermon (Maisie Lockwood) és BD Wong (dr. Henry Wu).

Jurassic World: Világuralom
Total
1
Shares
Previous Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen frusztrált, mert az MCU miatt elesett egy másik nagy szereptől

Next Article
She-Hulk

A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját

Related Posts