x
Játékok

Elcsúsztatták a The Medium megjelenését

Újabb játék, újabb csúszás.

Elcsúsztatták a The Medium megjelenését
  • Publishednovember 7, 2020

Egészen máig úgy tudtuk, hogy még 2020-ban, nevezetesen december 20-án megjelenik a különleges hangulatú horror, a The Medium. Azonban a fejlesztők friss bejelentése rossz hírrel szolgált. A COVID-19 helyzetnek és a többi közeli megjelenés elcsúsztatásának köszönhetően Bloober Team csapata is módosítani kényszerült a megjelenés dátumát.

Szerencsére nem kell sokkal tovább várnunk a hátborzongató kalandra, nagyjából egy hónappal mozdult el a start, 2021. január 28-án érkezik az új felállás szerint. Kárpótlásul megerősítettek minket arról, hogy a plusz időt arra fogják használni, hogy tökéletesítsék az élményt és a lehető legjobb formában kapjuk meg új játékukat. Ezen kívül kiemelték, hogy a kedvcsinálók és fontos információk áramlására ezután is lehet számítani.

A The Medium tehát január 28-án érkezik PC-re és Xbox Series S/X-re, és azonnal csatlakozni fog a Game Pass kínálatához mindkét platformon.

Written By
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.