Főoldal Előzetesek Elborult lett a Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb előzetese, többet látunk a Galaxis Őrzőiből, és még az Égiek is visszatértek
Előzetesek

Elborult lett a Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb előzetese, többet látunk a Galaxis Őrzőiből, és még az Égiek is visszatértek

Ha csütörtök, akkor boldog Thor-napot kívánunk ezzel az új előzetessel.

388

Az úgynevezett THORSday – az angol thurdayből származik a Thor-nap – alkalmából Marvel Studios egy újabb előzetessel ajándékozta meg a rajongókat. Taika Waititi várva várt folytatás az eddig látott képsorok mellett rengeteg újat is hozott, sok-sok vicces pillanattal a Galaxis Őrzőivel, sőt még néhány egészen őrült eszmecserére is sort kerítenek a főhősök.

A Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetese egy hosszú eszmecserét mutat be a mennydörgés istene és Űrlord között, sőt még azt is megtudjuk belőle, hogy Thor hogyan szerzi be a kecskéit. Ebből kiderült, hogy a kecskék nem asgardi teremtmények (ellentétben a képregényben), hanem arról az idegen bolygóról származnak, ahová Thor és a Galaxis Őrzői “vakációzni” indulnak.

A trailer legérdekesebb pillanata azonban az, amikor feltűnik két Égi az Olümposzon. A Marvel kockásain az olimposziakat manipulálták ezek az Égi lények, ez pedig egy remek alkalom a Marvel Studios számára, hogy összekösse a filmet egy másik produkcióval, az Örökkévalókkal. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha úgy szeretnék bemutatni ezeket isteni teremtményekként szeretnék őket bemutatni a Marvel Moziverzumban, mivel korábban idegenekként hivatkoztak a lényekre. A videóból nehéz megmondani, hogy melyik két Égit látjuk 0:13 másodpercnél.

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatójára 2022. július 8-án kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események