Wide Screen
Image default
Játékok

Ekkora lesz a Call of Duty Modern Warfare Day One frissítése

Készítsétek fel a konzolotokat, hiszen a Call of Duty is hatalmas első napos frissítést kap majd.

Alapvetően az internet sávszélesség szempontjából Magyarország egészen előkelő helyen áll Európán belül is. Sokszor azonban még ennek ellenére is rengeteg ember részesíti előnyben a dobozos verzióit a játékoknak a digitálissal szemben (természetesen nem csak ez áll a háttérben, ugyanis az emberek szeretik valósan a kezükben is tudni, amiért fizettek). Ők már elkezdhettek hozzászokni ahhoz, hogy az első indításnál bizony egy egészen jelentős méretű frissítést kell letölteniük. Ilyen lesz a The Outer Worlds is, de a Call of Duty legújabb része sem lesz kivétel.

PS4-re kiderítették, hogy több mint 40GB-os lesz a Day One patch. Természetesen ez is eltörpül a PC-re beharangozott egyszerűen kolosszális 175Gb-hoz képest. Az egyre növekedő játékok világában fel kell készülni erre, ráadásul valószínűleg az új konzolokon sem lesz jobb a helyzet, hiszen azok egységesen fogják kapni a 4k-s textúrákat, szóval közel lehetünk majd ott is a PC-s méretekhez. Ez a COD-ot és a Red Dead Redemption 2-t nézve igazán félelmetes, hiszen valószínűleg “csupán” 1TB-os SSD-vel lesznek azok felszerelve az áruk miatt. Minden esetre aki dobozosan vásárolja a játékot készüljön fel, lehet egy picit várnia kell majd mielőtt azt el tudja indítani.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Greedfall

Héja Szabolcs

Befutott egy új előzetes a Hitman 2 kiegészítőjéről

Héja Szabolcs

[E3 2019] Ez történt a Bethesdánál

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább