Wide Screen
Image default
Gamer

Ekkor jelenhet meg a The Last of Us Part II

Újabb informátor véli tudni a The Last of Us Part II megjelenésének időpontját, amely összecseng az eddig elhintett dátummal.

A The Last of Us Part II eljöveteléről továbbra sem kaptunk még hivatalos információkat, azonban már egyre több belsős forrás véli ugyanazt az időpontot a megjelenés dátumának. Lássuk is hát a legfrissebb ilyen pletykát, amely egybecseng azzal a szivárogtatással, amit az az ember szolgáltatott számunkra, aki a Death Stranding megjelenését is helyesen jelezte előre.

Szintén a jövő év februári időpontot szellőztették most is meg, amely valószínűleg közel lehet a valósághoz. A Sony és a Naughty Dog ugyan eléggé vehemensen őrzik azt a bizonyos dátumot, azonban elkerülhetetlen a mai világban, hogy valaki elmondjon egy-két dolgot a projektről az ő akartuk ellenére is. Egyenesen odáig ment ez az információ, hogy a kiadások milyenségét is elárulta. Ezek szerint kapunk majd egy Standard, egy Speciális és egy gyűjtői változatot. Azonban ez még nem minden, hiszen elméletileg érkezik egy Ellie kiadás, amely még ezeknél is gazdagabb lehet.

A jelenleg elérhető információk szerint 5 évvel az első játék után fog játszódni, ahol Ellie-nek nem csupán a fertőzöttekkel harcol majd, hanem egy titkos kultusz is az életére tör. Sokkal többet még nem tudunk, hiszen a Naughty Dog remekül őrzi az infókat. Ti mit vártok a játéktól? Szerintetek mikor fog megjelenni?

Még több a témában...

Angolszászt mondd, akarsz-e ölni?

Héja Szabolcs

Bemutatkozik a Ghost Recon Breakpoint

Héja Szabolcs

Új forgatókönyvírót kapott a Venom folytatása, amiben még Pókember is szerepelhet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább