Egyre titokzatosabb a Death Stranding

Egy beszélgetés során Hideo Kojima mesélt egy picit az új játékáról, a Death Strandingről azonban még mindig a sötétben tapogatózunk.

Egy beszélgetés során Hideo Kojima mesélt egy picit az új játékáról, a Death Strandingről azonban még mindig a sötétben tapogatózunk.

Kevés titokzatosabb projekt van a játékok világában Hideo Kojima legújabb agyszüleménynél. Láthattunk már tavaly az E3-on egy több mint 8 perces kedvcsinálót hozzá, viszont abból semmi sem derült ki. Még arról sem tudhatunk semmit, hogy miről is fog szólni a játék. Persze, az előre renderelt traileren remekül néz ki az alkotás és Kojima neve is szinte garancia a jó játékra.

Most mesélt is egy kicsit a Metal Gear sorozat atyja az új projektjéről. Nyílt világú akciójáték lesz, amely mégis egy kicsit más lesz, és tartogat számunkra újdonságokat. Az internet világában mindenki kapcsolódik mindenkihez, azonban mégis olyan távol vagyunk egymástól. Kojima szerint ezt a jelenséget hívatott átültetni a sztoriba. Az open world-sége mellett egy lineáris történetvezetést kapunk, amelyben lesz rengeteg érzelmes pont is.

A beszélgetés másik tagja, a főszereplő Norman Reedus már a projekt elejétől ott volt Kojimával. Tetszett neki az elképzelés, és szerinte teljesen más lesz, mint az eddig általa kipróbált videojátékok. Na ebből aztán megint nem tudtunk meg túl sok mindent a Death Strandingről. Reméljük hamarosan több információval ellátnak majd.

Total
11
Shares
Previous Article

Az újraforgatásokkal megváltoztatták az X-Men: Sötét Főnix befejezését

Next Article

[Játékbemutató] Operencia: The Stolen Sun

Related Posts
Wide Screen YouTube