Főoldal Játékok Egyre titokzatosabb a Death Stranding
Játékok

Egyre titokzatosabb a Death Stranding

Egy beszélgetés során Hideo Kojima mesélt egy picit az új játékáról, a Death Strandingről azonban még mindig a sötétben tapogatózunk.

144

Egy beszélgetés során Hideo Kojima mesélt egy picit az új játékáról, a Death Strandingről azonban még mindig a sötétben tapogatózunk.

Kevés titokzatosabb projekt van a játékok világában Hideo Kojima legújabb agyszüleménynél. Láthattunk már tavaly az E3-on egy több mint 8 perces kedvcsinálót hozzá, viszont abból semmi sem derült ki. Még arról sem tudhatunk semmit, hogy miről is fog szólni a játék. Persze, az előre renderelt traileren remekül néz ki az alkotás és Kojima neve is szinte garancia a jó játékra.

Most mesélt is egy kicsit a Metal Gear sorozat atyja az új projektjéről. Nyílt világú akciójáték lesz, amely mégis egy kicsit más lesz, és tartogat számunkra újdonságokat. Az internet világában mindenki kapcsolódik mindenkihez, azonban mégis olyan távol vagyunk egymástól. Kojima szerint ezt a jelenséget hívatott átültetni a sztoriba. Az open world-sége mellett egy lineáris történetvezetést kapunk, amelyben lesz rengeteg érzelmes pont is.


A beszélgetés másik tagja, a főszereplő Norman Reedus már a projekt elejétől ott volt Kojimával. Tetszett neki az elképzelés, és szerinte teljesen más lesz, mint az eddig általa kipróbált videojátékok. Na ebből aztán megint nem tudtunk meg túl sok mindent a Death Strandingről. Reméljük hamarosan több információval ellátnak majd.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.