Wide Screen
Image default
Filmek

Egy WWE sztár játszhatja el a Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

Elég vad elképzelés, de a legfrissebb hírek szerint kinézett a stúdió magának egy WWE szupersztárt a Deadpool 2 castingra.

Az év egyik legnagyobb meglepetése a Deadpool mozi volt. Hatalmas sikert ért el, a Box Office szinte felrobbant, mikor bemutatták az R-besorolású mozit. Eddig nem volt példa rá, hogy egy felnőtteket célzó képregényfilmet mutassanak be. Sokan tartottak attól, nem lesz elég nézőszám, s befürödnek. Sokáig ezért sem készülhetett el a film, mert Deadpoolról tudjuk, elég nagyszájú, s nem egy hétköznapi mesefilmbe illő jelenség.

Ryan Reynolds végig kitartott a szerep mellett, sokan még arra is voksolnának, hogy ő volt az egyik szivárogtató a stúdiónál, így akarta meggyőzni a 20th Century Foxot, hogy a nézők megőrülnének egy ilyen filmért, hát készítsék már el ezt az istenverte filmet. Jobb belátásra tért a Fox, és Tim Miller rendezővel elkészült a Deadpool első része. A siker hatalmas volt, nem kérdéses, hogy jön a folytatás. Az első rész végén Deadpool már meg is jelölte a lehetséges színészeket a folytatásra – semmit sem kell komolyan venni az Ő szájából -, de a stúdió eddig nem közölt semmit a castingról. Az biztos, hogy Kábellel találkozunk a visszatérésben, de hogy ki fogja eljátszani, kérdés.

Olyan neveket dobott be a kalapba Pool, alias Deadpool, mint Mel Gibson, Dolph Lundgren vagy éppen Keira Knightley. Azért az utóbbira kevesen fogadnának, de szívesen megnéznénk a színésznőt egy ilyen szerepben. Most viszont felröppent egy friss, ropogós hír, hogy a Fox nem mást szemelt ki magának, mint a WWE egyik sztárját, Adam Copelandot, ringbéli harcos nevén Edget.

Hétvégén a színész Twitteren jelentkezett be a szerepért, hogy ő is csatlakozna a lelkes színészi stábhoz, akik vállalnák Kábelt a Deadpool 2-ben. A lista kezd elég hosszú lenni, ideje a stúdiónak szemezgetni a nevekkel. Kábelről annyit azért érdemes elmondani, hogy egy 60-as éveiben járó férfiról van szó, szóval nem hátrány, ha idősebb színész jelentkezik a szerepért. Adam talán a lista legjobbja, de még ő is csak 42 éves. Láthattunk már példát arra, hogy miként fiatalítsunk meg bárkit a vásznon, de reméljük nem esnek ebbe a hibába most. Tim Miller finoman szólva is egyszerűen készítette el az első részt, filmje nem volt tele CG effektekkel, csak egy kis egyszerű „hétvégi” filmet varázsolt. Megígérte, hogy a folytatásban is ezt kapjuk, nem szállnak el a dicsőségtől.

Ryan Reynolds már aláírt – már évekkel ezelőtt tudtuk, hogy ha 100 Deadpool lesz, akkor ő mind a százat elvállalja -, így késő ősszel kezdődhet is a forgatás. A 20th Century Fox még nem jelölt meg premier napot a második résznek, idő kérdése csak. Az első rész több mint 763 millió dollárt hozott a stúdiónak. Érhető, amilyen gyorsan csak lehet, el kell készíteni a folytatást is. Nagyon várjuk már, hogy visszatérjen a kedvenc negyedik falat romboló hősünk.

Még több a témában...

Gyerekeknek készül az új Fantasztikus Négyes?

Plesovszki Nándor

Új megjelenési dátumot kapott a Deadpool 2, az Új mutánsok és a Gambit

Czanik Gergely

A Terminátor: Sötét végzet is ott lesz a Comic-Conon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább