Wide Screen
Image default
Filmek

Egy új Ripley tűnik fel a Prometheus folytatásában, az Alien: Covenantban?

Nagyon úgy fest, hogy egy sokat emlegetett kérdésre választ kaptunk most, hogy Ripley szerepel-e a Prometheus folytatásában.

A Ridley Scott rendezésével készülő Alien: Covenant-mozi már tett rá utalást, hogy egy klasszikus visszatér a Prometheus második részében. Történetesen az 1979-es klasszikus Alien sztárjáról van szó, Ripley hadnagyról. Ha nem is maga Sigourney Weaver, de egy rokona a filmben már garantáltan magára ölti azt a bizonyos Weyland vállalat logójával ellátott űrhajós ruhát, mert Ellen Ripley édesanyja is játszani fog az új Alien részben. Sok hónappal ezelőtt, mikor Katherine Waterstont bejelentették, hogy ő fogja alakítani Danielst a filmben, beindultak a találgatások, hogy ő lehet majd Ripley anyja. Őrültségnek tűnt, mikor előálltak ezzel az elmélettel külföldön, de most igazolódni látszik a sok pletyka.

Forrás: www.breakingnews.ie
Forrás: www.breakingnews.ie

A The Playlist futott egy kört, és mutatta be, hogy Waterson ki is valójában.  A Beépített hibában tűnt fel először 2014-ben, de a Harry Potter spinoffban is találkozhatunk majd Katherine Waterstontnal. Majd az iromány végén megerősítette az online filmes portál, hogy igen, Ripley anyját fogja játszani Waterstont az Alien: Covernantban. Sajnos ezt később módosítani kellett, és már nem olvasható az írás. A 20th Century Foxnak nem tetszett, és megkérték az újságot:

A spoiler törölve a stúdió kérésére

szöveg olvasható csak már. Ezzel egy újabb rejtélyről hullott le a lepel, mely hónapok óta ment. Scott, a direktor is megerősítette időközben, hogy az új trilógia szorosan fog passzolni az eredeti 79-os Alien filmhez. A film a Covenant hajóról kapta a nevét, mellyel a távoli galaxisokban keresik a Teremtőket Danielsék. A gond ott kezdődik, hogy megérkeznek egy addig lakatlannak és terméketlennek gondolt bolygóra, mely nem is annyira “paradicsom”, mint ahogy a hősök gondolták. A veszélyeket tartogató idegen planétán egyetlen személy tartózkodik, David a szintetikus robot, aki elmenekült a Prometheus-film végén az űrhajóval.  Lassan végeznek a forgatással Ausztráliában, és talán nyár végén befut az első előzetes a filmhez. A filmet jövőre mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

Március óta dolgoznak az Alien 5 forgatókönyvén

Vigh Martin

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Kévés Bence Mihály

Ridley Scott újabb Alien-filmet tervez

Horváth Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat